01 / 05 / 2024

Evan Spiegel kalofirnia ev

Evan Spiegel kalofirnia ev

Ünlü model Miranda Kerr ile sevgilisi Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in 12 milyon dolarlık yeni evleri ortaya çıktı. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.

3. havalimanı Almanları kıskandırdı!

İstanbul 3. havalimanı projesi Alman dergisi Der Spiegel'e inşaat çalışmalarındaki hızıyla haber oldu. Dergide 3. havalimanının başarısına dikkat çekildi.

Evan Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evan Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Mohamad Nadım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Miranda Kerr Kaliforniya’dan 12 milyon dolara ev aldı!

Ünlü model Miranda Kerr ile sevgilisi Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in 12 milyon dolarlık yeni evleri ortaya çıktı. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi, Davıd Thomas Sınclaır ve Joseph Evan Greenberg Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Beşiktaş, Levent Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Kargı'ya konut yapacak!

Ak Parti Milletvekili Muzaffer Külcü Hacıhamza’da ve Kargı’da bazı ziyaretlerde bulundu. Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk olarak Hacıhamza’ya geçen Milletvekili Külcü, Belediye Başkanı Hayati Bahçevan tarafından karşılandı

Der Spiegel, İstanbul’u anlattı!

Kısa sürede bayilerde tükenen dergi, Bizans’tan Osmanlı’ya kadar kentin röntgenini çekip, Boğaz’ın New York’u şeklinde nitelendirdi. 1 milyon satan Alman dergisi İstanbul'a 145 sayfa ayırdı...

Robert Shiller: Hızlı artan gayrimenkul fiyatları finansal balon yarattı!

Nobel Ekonomi Ödülü'nü alan ABD'li ekonomist Robert Shiller, Der Spiegel dergisine verdiği röportajda uyarılar yaptı. Bir çok ülkede borsalardaki ani yükselişler ve hızla artan gayrimenkul fiyatlarının bir finansal balon yarattığını söyledi...

Der Spiegel: Kapalıçarşının çökme tehlikesi var!

Almanya'da yayımlanan Der Spiegel dergisi Kapalıçarşı'daki çökme tehlikesini ele alan bir yazı yayımladı. Dergi, Kapalıçarşı yönetiminin yapıdaki çökme tehlikesini araştırdığına dikkat çekti. 135 dükkanda duvarlar yıkıldı.

Evan Williams evi için 1 milyon 498 bin dolar istiyor

Tweeter CEO'su  Evan Williams, evini `profilden' satışa çıkardı

Evan Spiegel kalofirnia ev Haberi

Evan Spiegel kalofirnia ev

SON dönemin en tutkulu çifti model Miranda Kerr ve Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel yeni bir ev satın almak için yüksek  bir bütçe ayırdı. TMZ’nin haberine göre çift, Kaliforniya’daki Brentwood bölgesinde süper lüks bir ev için bankalar ile görüşmeye başladı. Bölgenin en değerli arazisinde yer alan ev, 12 milyon dolar değerinde ve yaklaşık 7 bin 100 metrekarelik bir alanın üzerinde. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.


AYNI zamanda Amerika’nın en ünlü mimarı Gerard Colcord tarafından dizayn edilen edilen ev, kusursuz olarak da adlandırılıyor. Habere göre ikilinin yakın zamanda evleneceği için böyle bir ev satın aldıkları söyleniyor. Kerr’in 2013 yılında boşandığı oyuncu eşi Orlando Bloom’dan Flynn adında bir oğlu...