19 / 05 / 2024

evde egzersiz aletleri fiyatları 2022

evde egzersiz aletleri fiyatları 2022

Kış gelirken evde kondisyon çalışmaları için yeni seçenekler de alışveriş sitelerinde yerini aldı. Yeni ve çok satan ürünlerin özellikleri ile fiyatlarını topladık.

Renkli ve retro bir marka! Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Smeg, herkes tarafından renkli tarzıyla çok sevildi. Yumuşak hatları olan küçük ev aletleri, her evde kendine yer buldu. Fiyatıyla herkesi hayrete düşürürken, tarzıyla çok sevildi. Sizin için uygun fiyatlı Smeg ürünleri araştırdık. İşte, Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Türkiye Bosch, elektrikli el aletleri ciro liginde ilk 5’te!

Bosch’un elektrikli el aletleri alanında Ortadoğu ve Avrupa’da en çok ciro yaptığı 5 ülkeden biri Türkiye oldu. Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, bu yıl yeni ürünleri vitrine çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri kupon ödemesini gerçekleştirdi!

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arzum Elektrikli Ev Aletleri kupon ödemesini gerçekleştirdi.

Evde kiracı varken ev satılabilir mi?

Bir evin kiraya verilmesi durumunda mülkiyet hakkı yine ev sahibinde oluyor. Peki, ev sahibi istediği zaman kiracısını çıkarabilir mi? Evde kiracı varken ev satılabilir mi? İşte ev sahibi ve kiracı hakları..

Manisa'da bir evde yangın çıktı!

Manisa'da bir evde yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Tevfikiye Mahallesi 72 Sokak'ta Cengiz Ismık'a (24) ait evde duman çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi.

Adana'da yangın çıkan evde 2 çocuk öldü!

Adana'da bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların annesi dumandan etkilenirken onları kurtarmak isteyen kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi Gürbüz Sokak'taki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Elbistan ilçesinde, dumandan etkilenen aynı aileden 6 kişi tedavi altına alındı

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 5 kişi vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı..

Evde gürültü yapmanın cezası nedir?

Konutlardan kaynaklanan gürültü ve titreşimin yönetmeliklerle belirlenen standartlara indirilmesi için faaliyet sahipleri tarafından gerekli tedbirler alınıyor. Gürültü yapanlara ise para cezası uygulanıyor. Peki, evde gürültü yapmanın cezası nedir?

Kayseri'de evde soba patladı: 1 çocuk öldü

Kayseri'de, bir evde yanan sobanın patlaması sonucu çıkan yangında yaralanarak hastaneye kaldırılan kız çocuğu, hayatını kaybetti. Annesinin alevler arasından çıkardığı kız çocuğu müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karadiken'de taş ocağındaki patlama nedeniyle 50 evde hasar oluştu!

Taş ocağındaki dinamit patlatılması, araç ve makine gürültüsü 250 haneli mahallede oturanların yaşamını çileye çevirdi. 35 yıldır faaliyet gösteren taş ocağına yakın 50 evde her gün dinamit patlatılması yüzünden derin çatlaklar oluştu.

Tarsus'ta taş ocağındaki patlama nedeniyle 50 evde çatlak oluştu!

Tarsus'a bağlı Karadiken Mahallesi'nde taş ocağında dinamit patlatılması nedeniyle çevresindeki 50 evde çatlak oluştu. Taş ocağı yetkilileri, her şeyin yasal olduğunu iddia ederken; mahalle sakinleri kaderine terk edilmekten yakındı.

Yeni yıla yepyeni bir evde girmek ister misiniz? Soyak Evostar!

Soyak Evostar ile yeni yıla yepyeni bir evde girmek ister misiniz? Projede başlatılan yeni yıl kampanyası kapsamında 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede daireler 214 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

evde egzersiz aletleri fiyatları 2022 Haberi

evde egzersiz aletleri fiyatları 2022

Koşu bandı, bisiklet başta olmak üzere çeşitli evde egzersiz aleti alışveriş sitelerinde öne çıkan ürünlerden oldu. 

İşte çok satan kondisyon aletlerinin fiyatları... 

Masajlı Otomati̇k Eği̇mli̇ Koşu Bandı: 9.490 TL

Marka ve Model: Ultima DC-4000  MP3 ve USB girişi ve hoparlörü var.  Body fat ile vücut yağ oranını ölçer. EFS(Yavaş Düşme Sistemi) bulunuyor.  Amortisör sisteminde yer alan darbe emici özellik egzersiz sırasında vücut ağırlığının koşu bandına verdiği baskıyı azaltarak koşu bandınızın kullanım ömrünü uzatıyor. 

Motor gücü: 2.75 hp DC motor
Hız: 1-14 km / h
Yürüyüş alanı: 126*43 cm
Eğim:Otomatik eğimli % 15 dereceye kadar
Koşu bandında görebileceğiniz verileriniz:    Nabız, hız, mesafe, zaman, kalori, body fat,program bilgileri
Nabız ölçme: Elden nabız ölçme özelliği var
Taşıma kapasitesi: 110 kg

Yağlama bilgisi: Sadece ULTİMA koşu bantlarında olana patentli özel yağ...