24 / 05 / 2024

evde Tadilat kredisi

evde Tadilat kredisi

Bankalar mesken alım satımlarının yanı sıra, sahip olunan meskenlerde yapılacak tadilatlar için de kredi paketleri sunuyor. Peki, tadilat kredisi nedir? Bankaların tadilat kredisi özellikleri nelerdir?

Evde tadilatın metrekaresi 500 TL'ye yükseldi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde evlerde geçirilen süre artınca tadilat talepleri de arttı. Gelen son zamlarla parke, pencere, boya, seramik, kapı gibi dekoratif yenilemenin metrekare maliyeti 500 TL'ye yükseldi.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Cam balkonsuz ev kalmayacak!

Koronavirüs sürecinde evde tadilat işlerinde artış yaşandı. Bu dönem içerisinde en çok dikkat çeken servis ise cam balkon hizmeti oldu. Cam balkon talebi geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 181 arttı.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

6 maddede evinizde tadilat için izlenecek prosedürler!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, Emlakkulisi.com okurları için evde yapılan tadilat, bakım veya onarım işlerine ilişkin yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Evde tadilat yaparken dikkat edilmesi gereken 8 tehlike!

Bu yaz evinizdeki tadilatı kendiniz yapmakta kararlıysanız bu haberi okumadan işe girişmeyin. Eğlenceli görünen bu tadilatta dikkat edilmezse hastanelik olabilir hatta ailenizin de sağlığını riske sokabilirsiniz.

George Clooney'nin Londra'daki evinde tadilat krizi yaşandı!

Birinci evlilik yıl dönümlerini kutlayan Emel ve George Clooney'nin Londra'nın batısındaki Berkshire bölgesinde yeni aldıkları evde gerçekleşen tadilat komşularını kızdırdı.

İşyeri tadilat kredisi nedir?

İşyerinde yapılacak tadilat işleri için bankalar "İşyeri tadilat kredisi" adı altında kredi veriyor. Peki, işyeri tadilat kredisi nedir? Bazı bankaların sunduğu bu kredide koşullar nelerdir?

Konut kredisi almada yaş sınırı!

Konut kredisi bankanın evde ve kredi kullanacak kişide yaptığı incelemeler sonucunda, onaylanıyor. Konut kredisi almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülüyor. Peki, konut kredisi almada yaş sınırı nedir?

Konut kredisi çekmek için aranan şartlar!

Ev sahibi olmak isteyen kimseler bu hayalini kredi çekerek gerçekleştirebiliyor. Bankalar kredi vereceği kişi ve kredi çekilecek evde bazı koşullar arıyor. Peki, konut kredisi çekmek için aranan şartlar nelerdir?

Kredili evde tapu masrafı!

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olan kişilerin tapu işlemleri için taşınmazın bağlı olduğu belediyeye başvuru yapılması gerekiyor. Peki, kredili evde tapu masrafı ne kadar?

Eski binaya konut kredisi kullanılır mı?

Konut kredisi kullanma sürecinde bankalar, kredi kullanacak kişide ve kredi kullanılacak meskende birtakım koşullar arıyor. Peki, evde hangi özelliklere bakılır? Eski binaya konut kredisi kullanılır mı?

Kiracı evde izinsiz tadilat yaparsa ne olur?

Mal sahibi kiraya verdiği evde yenilik ve değişiklikler yapabiliyor. Peki, kiracı evde değişiklik yapabilir mi? Bu değişiklik için izin alması gerekir mi? Kiracı evde izinsiz tadilat yaparsa ne olur?

evde Tadilat kredisi Haberi

evde Tadilat kredisi

Tadilat kredisi nedir?

Bankalar mesken alım satımlarının yanı sıra, sahip olunan meskenlerde yapılacak tadilatlar için de kredi paketleri sunuyor. Genel olarak tadilat kredisi olarak adlandırılan bu kredi, ev sahiplerine, konutta yapılacak tadilat ve yenilikler için veriliyor.


Ev ve bahçede yapılacak tadilat, yenileme ve dekorasyon ihtiyaçları masraflarını karşılamak için kullanılan ev tadilatlar kredileri, her bankada farklı avantajlar ile sunuluyor.


Kredi sürecinde evde ya da bahçede planladığınız tüm değişiklikler için mimarlar ile görüşülüyor. Planlanan mimari değişiklikler karşılığında ödenmesi gereken tutar, anlaşılan banka tarafından ödeniyor. 


"Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi", "konut yenileme kredisi" gibi isimler ile de nitelendirilen bu kredi, konutun değeri üzerinden veriliyor.


Tadilat kredisi örneği..

Akbank ev geliştirme kredisi

18 yaşından büyük, risk ve istihbaratında herhangi bir olumsuzluğu bulunmayan ve gelirini belgeleyen herkes bu krediden yararlanabiliyor.


Kredinin...