18 / 05 / 2024

evde yangın oldu

evde yangın oldu

Bursa Mudanya'da bir evde yangın çıktı. Evin boş olduğunu bildiren yetkililer can kaybı olmadığını ilettiler

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

Samsun Terme'de bir ahşap evde yangın çıktı!

Sansun Terme ilçesinde tek katlı ahşap bir evde çıkan yangında 85 yaşındaki yatalak hasta kadın hayatını kaybetti. Soğutma çalışmalarının ardından eve giren ekipler, bir kadının yanmış cesediyle karşılaştı.

Gümüşhane'de bir evde yangın çıktı!

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Gökçepınar köyünde dün akşam çıkan yangında bir ev, bir samanlık ve bir ahır küle döndü. Yangında 10 küçükbaş hayvan da telef oldu.

Eskişehir İnönü'de bir evde yangın çıktı!

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasar meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İnönü ilçesi Dereyalak köyünde bulunan bir evde sobadan çıkan kıvılcım sonrasında yangın başladı.

Balıkesir'de bir evde yangın çıktı!

Dursunbey’de meydana gelen yangında bir ailenin evi kül oldu.Yangın, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Tokat'ta çöp evde yangın çıktı!

Tokat'ın Niksar ilçesinde "çöp evde" çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde İbrahim Dumruk'a ait ahşap evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Konya'da bir evde yangın çıktı!

Konya'da bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında, anne babaları hasta ziyaretine gittiği için evde yalnız kalan üç kardeş yaralandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürüyor.

Kocaeli'de ev yangını çıktı!

Körfez’de, 5 işçinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hayrat Sokak No: 27 adresinde 5 işçinin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı.

Manisa'da bir evde yangın çıktı!

Manisa'da bir evde yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Tevfikiye Mahallesi 72 Sokak'ta Cengiz Ismık'a (24) ait evde duman çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi.

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi Gürbüz Sokak'taki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Elbistan ilçesinde, dumandan etkilenen aynı aileden 6 kişi tedavi altına alındı

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 5 kişi vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı..

Konya'da kullanılmayan evde yangın çıktı!

Konya'da kullanılmayan boş evden yükselen alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürüldü. Merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şair Rasih Sokak'ta, bir süredir kullanılmayan iki katlı evde, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

evde yangın oldu Haberi

evde yangın oldu


Mudanya Mütareke Mahallesi Nişanyeri Sokak'ta bulunan bir evde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Saat 10.00 sıralarında Sema Düvenci'ye ait boş ve yıkılması planlanan tek katlı binada çıkan yangına Bursa Büyükşehir İtfaiyesine bağlı ekipler tarafından müdahale edildi. Çevre sakilerini endişelendiren yangın, çevreye yayılmadan kısa sürede...