06 / 05 / 2024

evdeki fırsat beyaz eşya

evdeki fırsat beyaz eşya

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan www.evdekifirsat.com, 21 – 31 Temmuz haftası boyunca geçerli bir kampanya başlattı. Kampanyada 1+1 ve 2+1 ev alan müşterilere davlumbaz, fırın gibi eşyalar hediye ediliyor.

A101 22 Şubat 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! Bu hafta A101'de beyaz eşyadan, gıdaya seçili ürünlerde indirim fırsatı!

A101'de bu perşembe günü birbirinden cazip seçili ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. 22 Şubat 2024 A101 kataloğunda yer alan beyaz eşyadan cep telefonlarına birçok üründe indirim var. 22 Şubat 2024 A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda vade farksız 9 taksit fırsatı başladı!

Son dönemlerde oldukça ilgi gören retro beyaz eşyalar konusunda kampanya düzenleyen Vestel, retro buzdolabını vade farksız 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

Hoover HFDN 1L360OW-17 Bulaşık Makinesi MediaMarkt’ta 9 taksit fırsatıyla satışta!

Özellikle son yıllarda beyaz eşya sektöründe adından sıkça söz ettiren Hoover, evine bulaşık makinesi almak isteyenlerin tam aradığı özelliklere sahip bir bulaşık makinesi üretti. HFDN 1L360OW-17 Bulaşık Makinesi, MediaMarkt’ta 9 taksit fırsatıyla satışa sunuldu.

Samsung 11 kg WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi alımlarında büyük kaçırılmaması gereken fırsat!

Elektronik aletlerde kendini ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da oldukça iddialı ürünlerle insanların karşısına çıkıyor. Aynı zamanda, seçili buzdolabı ve çamaşır makinesi ikili alımlarında Jet 60 dikey süpürge fırsatı da veriyor.

Beko'dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan haziran ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

Arçelik derin dondurucularda indirim fırsatı! 19 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik, hem sandık tipi hem de çekmeceli derin dondurucularda indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik derin dondurucu fiyatları ne kadar? Arçelik 2062 MB Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL? 

Beko'dan bin 600 TL'lik fırsat! Bu hediye 'Keyf'inizi yerine getirecek! 4 Mayıs 2023 fiyat listesi... 

Beko'dan mayıs ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya ve televizyon alışverişlerinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

Evlilik hazırlığı yapanlar dikkat! Beko'dan kaçırılmayacak fırsatı! 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beko'dan üçlü beyaz eşya setinde kaçırılmayacak cazip fırsat... Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini Beko'dan birlikte alın, süper indirimden yararlanın. Peki, Beko beyaz eşya seti ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik'ten bomba fırsat! 3'lü beyaz eşya setine dev indirim! 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Türkiye’nin lider beyaz eşya markası Arçelik'ten kaçırılmayacak bir fırsat daha... Sevilen marka; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya setini müthiş bir indirimle satışa sundu. Peki, Arçelik Beyaz Eşya seti kaç TL?  İşte detaylar...

Beko'dan 1.599 TL değerinde hediye fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko'dan seçili beyaz eşya, ankastre set veya televizyon alışverişlerinde kahve makinesi hediye fırsatı! Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

Migros'ta kahvaltılıklarda yüzde 31'e varan indirim fırsatı! Beyaz peynir 99, pastırma 129 TL! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Migros Market, kahvaltılık ürünlerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Migros'ta kahvaltılıklarda yüzde 31'e varan indirim fırsatı! Beyaz peynir 99, pastırma 129 TL! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Televizyonlarda geçerli 1.599 TL indirim fırsatı  Arçelik'te! 21 Ocak 2023 fiyat listesi.

Arçelik'ten seçili beyaz eşya alışverişinizde, almak istediğiniz televizyonlarda geçerli 1.599 TL İndirim fırsatını kaçırmayın.

evdeki fırsat beyaz eşya Haberi

evdeki fırsat beyaz eşya

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve müşterilere peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını sunan www.evdekifirsat.com, haftanın fırsatları ile şaşırtmaya devam ediyor.


21 – 31 Temmuz haftası boyunca geçerli olacak bu özel kampanyada, 1+1 ve 2+1 ev satın alan müşterilere davlumbaz, fırın, set üstü ocak, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima evdekifirsat.com’dan hediye!


Markalı konut projelerindeki fırsat evleri avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran evdekifirsat.com yeni bir kampanya fırsatı ile konut sektörünü şaşırtmaya devam ediyor. Sektörde de bir ilk olan bu uygulamayla hem konut alıcıları hem de yatırımcılar her hafta yeni bir kampanyayla yeni bir avantaja sahip oluyor.


21 – 31 Temmuz haftası boyunca geçerli olacak bu özel kampanyada, evdekifirsat.com üzerinden kampanya kapsamındaki projelere başvuru yapan ve 1+1...