16 / 05 / 2024

evdeki fırsat com

evdeki fırsat com

Müşterilere peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını sunan www.evdekifirsat.com,2+1 Ev Haftası kapsamında buzdolabından klimaya kadar tüm beyaz eşyaları hediye ediyor.

Beymen’de evinizi yeniden tasarlamanız için yüzde 36 indirimli son fırsat! İşte 4 Ekim 2022 Beymen fiyat listesi

Beymen seçili ev ve mobilya ürünlerinde yüzde 36’ya varan indirimler sunuyor. Porselen yemek takımından deri berjere kadar evinizi yeniden dekore etme fırsatı sunan yüzlerce ürün Beymen.com’da sizi bekliyor. İşte fiyat listesi

Jumbo’da 6 bin TL’ye varan indirim fırsatı için acele edin! İşte, Jumbo 26 Eylül 2022 fiyat listesi….

Hepsiburada.com’da Jumbo ürünlerinde 6 bin TL’ye varan indirimler devam ediyor. Kampanya kapsamında Hepsiburada.com'da bulunan Jumbo sofra ve mutfak ürünlerinde yapmış olduğunuz 36 bin TL'lik alışverişinizde, 6 bin TL indirim fırsatı sizi bekliyor. İşte, Jumbo 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil'den yaptığınız alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Amazon.com.tr’de Monster Notebook ürünlerinde fırsat günleri! İşte 22 Eylül 2022 Monster ürün fiyat listesi

Gamerların bir numaralı tercihi Monster Notebook ve ürünler şimdi Amazon.com.tr’de fırsat ürünlerinin yanı sıra yüzde 15’e varan indirimlerle sizi bekliyor. İşte 22 Eylül 2022 Monster ürünleri fiyat listesi

Tefal.com.tr’de yüzde 20’ye varan indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Tefal’in online satış mağazası tefal.com.tr’de fırsat ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirimler aile bütçesine katkı sağlıyor. Amatör ve profesyonel mutfakların vazgeçilmez markası Tefal’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle:

Türk Hava Yolları'ndan iş fırsatı! Son gün 28 Mart...

Türk Hava Yolları gençlere iş fırsatı sunuyor. THY, "Take-Off Jr." isimli programla personel alımı yapacağını duyurdu. THY'nin "kariyer.thy.com" uzantılı internet portalında yayında olan ilana son başvuru tarihi ise 28 Mart olarak açıklandı.

Sahibinden.com'dan ev kazanma fırsatı!

Sahibinden.com bireysel üyelerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile üyeler sahibinden.com'dan ev kazanma fırsatı yakalayacak.

Konut fırsatları Evdekifırsat.com’da!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” kampanyasıyla 9 farklı lokasyonda 17 farklı projeden muhteşem fırsatlar sunuyor. Evdekifırsat.com’a girin yazı evinizde karşılayın.

tapu.com'dan Zonguldaklılar'a 16 altın fırsat!

tapu.com, Türkiye genelinde portföyünü genişletmeye devam ediyor. Zonguldak’ta büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede 170 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği tapu.com, kent merkezinde altın değerinde fırsat sunan 16 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Evde Fırsat modeli 1 yılda 1.912 daire portföyüne ulaştı!

Ömer Faruk Çelik’in ‘evde fırsat’ sunan modeli tuttu. Markalı konut projelerinden evleri alarak havuzda toplayan ve uygun ödeme planlarıyla alıcıya sunan ‘evdekifırsat.com’ 1 yılda 1.912 dairelik portföye ulaştı.

Evdeki fırsat portföyüne iki yeni proje ekledi!

Teslime hazır ev satışında fırsatlı ödeme planları sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 proje ekledi. Sultanbeyli’de yükselen İdilia’da peşinat ödenmiyor.

Evdeki Fırsat'tan beyaz eşya kampanyası!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan www.evdekifirsat.com, 21 – 31 Temmuz haftası boyunca geçerli bir kampanya başlattı. Kampanyada 1+1 ve 2+1 ev alan müşterilere davlumbaz, fırın gibi eşyalar hediye ediliyor.

Evdekifirsat.com'da 1,290 TL taksitle 1+1 daire fırsatı!

Evdekifirsat.com ev almayı düşünenler için cazip seçeneklerde bulunmaya ve portföyünü genişletmeye devam ediyor. Bahçeşehir ve Halkalı'da ev almayı düşünenler için bir fırsat başlattı..

evdeki fırsat com Haberi

evdeki fırsat com

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve müşterilere peşinat ödemeden küçük taksitlerle hemen teslim ev sahibi olma fırsatını sunan www.evdekifirsat.com, şimdi de sektörde ilk kez, müşterileri her hafta sürpriz hediye ve indirimlerle şaşırtmaya hazırlanıyor "Sizin için bulduk, sizinle buluşturduk" sloganıyla ilk olarak 17-26 Nisan haftası boyunca geçerli olacak bu özel kampanyada, evdekifirsat.com sitesine üye olan, Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alan müşterilere davlumbaz, fırın, set üstü ocak, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası ve klima hediye! 


Türkiye...