05 / 05 / 2024

Evdekifirsat.com fiyatlar

Evdekifirsat.com fiyatlar

Evdekifirsat.com'da 31 Mayıs'a kadar farklı konseptteki projelerde peşinat ödemeden 1+1 dairelerde aylık bin 290, 2+1'lerde ise bin 790 lira taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Aydın konut fiyatları değer kazandı! 

Endeksa.com’un güncel verilerine göre Aydın’da konut fiyatları son 1 yılda %15.46 oranında değer kazandı. İl genelinde ortalama konut fiyatı 294.500 TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim kira değerinin 8.91 TL olduğu açıklandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Endeksa. com, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolunun konut fiyatları üzerindeki etkisini açıkladı. Otoyolu üzerinde yer alan iller yüzde 45 değer kazandı.

Konut fiyatlarını alıcı değil, satıcı belirliyor!

Gayrimenkul sektöründe gelinen son noktayı değerlendiren Tapu com CEO’su Emre Erşahin, “Fiyatlar bugüne kadar sıcak paranın etkisiyle şişti. Şu an müteahhitler ve satıcılar fiyat kırmamak için direnç gösteriyor. Direnç olduğu için dibi görmesi biraz zaman alacak” diye konuştu.

İzmir'de konut fiyatları yükselişte!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak sektörde faaliyetlerini sürdüren endeksa.com’un verilerine göre son 3 yıldır yüzde 5 dolayında göç alan İzmir’de konut fiyatları yükselmeye başladı. 

İşte Kanal İstanbul Projesi güzergahındaki ilçelerin konut fiyatları!

Kanal İstanbul Projesi güzergahındaki ilçelerin konut fiyatları sahibinden.com tarafından açıklandı.  Kanal İstanbul Projesi bölgedeki gayrimenkul piyasasını canlandırdı. 

Kanal İstanbul dört ilçede gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kanal İstanbul‘un güzergahında yer alan dört ilçede gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor. Endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, özellikle Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy‘de fiyatların artacağına dikkat çekti. 

İstanbul'da konut fiyatları ne kadar oldu?

Endeksa.com, İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmaları yapılan ilçeler ve mahallelerde farklılık gösteren gayrimenkul fiyatlarını açıkladı. İşte İstanbul’un kentsel dönüşüm değerlemesi..

Çatalca ve Silivri'de konut fiyatları artıyor!

sahibinden.com Emlak Endeksi Ekim ayı verilerine göre;  Çatalca ve Silivri'de satılık konutların metrekare fiyatları geçen sene aynı döneme oranla yüzde 16,2 ve yüzde 15,5 artış gösterdi.

Kanal İstanbul gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, Kanal İstanbul projesinin güzergahında yer alan Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde gayrimenkul fiyatlarının arttığını aktardı.

Eli Aseo: Arsa fiyatları satışı zor hale getirdi!

Bulvar İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Eli Aseo, emlakkulisi.com sektör buluşmaları toplantısında arsa fiyatları ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu...

İbrahim Ekşi: Arsa fiyatlarını indirmek lazım!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill Kat 54'te gerçekleşti. İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi yaptığı açıklamada arsa fiyatlarına dikkat çekerek, "Arsa fiyatlarını indirmek lazım." dedi

Evdekifirsat.com fiyatlar Haberi

Evdekifirsat.com fiyatlar
Evdekifirsat.com proje portföyünü genişletmeye devam ediyor. Bahçeşehir ve Halkalı'da ev almayı düşünenler için yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında 31 Mayıs'a kadar farklı konseptteki projelerde peşinat ödemeden 1+1 dairelerde aylık bin 290, 2+1'lerde ise bin 790 lira taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projelerin tamamı yaşamın başladığı, her türlü alt yapı ve site yönetim hizmetlerinin yürütüldüğü konumda...