09 / 05 / 2024

EVDEMA dekorasyon

EVDEMA dekorasyon

Küçük dokunuşlarla bile yaşam alanınızın geneline yayılan zevkinizi yansıtacak bünyesinde yer alan markaların yaklaşık 90.000 ürününü satışa sunan Evdema, yeni yıla hazır…Yeni yılda EVDEMA ile yenilik yapmanın zamanı...

Evdema yeni koleksiyonları ile Ideal Home Fuarı'na katılacak!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle fark yaratan EVDEMA, 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Ideal Home Fuarı’nda Vitale Aksesuar, Vitale Masa&Sandalye ve Vitale Aydınlatma Ürünlerinin yeni koleksiyonları ile yer alıyor.

Evdema'dan 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, 14 Şubat Sevgililer Günü"ne özel sunduğu ekstra yüzde 14 indirim fırsatıyla dikkat çekiyor.

Evdema Mecidiyeköy showroomunu yeniledi!

Mağazalaşma alanında büyümeyi hedefleyen ve “ Ev Dekorasyon Mağazaları ” konsepti ile eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, Mecidiyeköy showroomunu yenileyerek açılışını yaptı.

Evdema, Villeroy&Boch Parke işbirliği!

Bünyesinde, dünyanın en çok tercih edilen, dekorasyon alanında hizmet veren 11 markasını bulunduran Evdema, Eylül ayında dünyaca ünlü Villeroy&Boch’un parke distribütörlüğünü alarak yeni bir atılıma imza attı.

Evdema, Vitale’nin Konsept Mağazasını İSTOÇ'ta açıyor!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, ev aksesuarı markası Vitale Aksesuar’ın yeni mağazasını İSTOÇ'ta açarak, mağaza sayısını 8’e yükseltti.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Command askı ve bantlar çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Demir, Memet Atmaca tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

EVDEMA dekorasyon Haberi

EVDEMA dekorasyon

Küçük dokunuşlarla bile yaşam alanınızın geneline yayılan zevkinizi yansıtacak bünyesinde yer alan markaların yaklaşık 90.000 ürününü satışa sunan Evdema, yeni yıla hazır…


Yeni yılda hayalinizdeki evi tasarlamanız için gereken tüm dekorasyon ürünlerini, uzman mimari ekibi ile birlikte sunan Evdema, aklınızdaki tüm yenilikleri gerçeğe dönüştürmek için evini sevenleri bekliyor.   


Evdema’nın markası VİTALE Aksesuar’dan sevdikleriniz için yılbaşı hediyeleri


Sıra dışı görünüme sahip ve birbirinden özel tasarlanmış Vitale aksesuar ürünleri, misafirlerinizi ağırlayacağınız yeni yıl akşamında tarzınızı ortaya çıkaracak. Gecenize romantik dokunuşlar katacak şamdanlar, iç yolculuğunuzun sembolü aynalar, sevdiklerinize sunabileceğiniz vazo, biblo, abajur gibi hediyelik eşyalar yılbaşında yakınlarınıza iyi dileklerinizi ifade etmenize aracı olacak.


Aydınlatmanın zarafetini evinize taşıyacak ürünler kristal alaşımlı cam kolları ve gövdesi ile uzun yıllar evinizde modası geçmeyecek görünümün sembolü haline geliyor. Modern...