07 / 05 / 2024

ever turizm 33 otel

ever turizm 33 otel

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Dalaman'da 33.8 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis imarlı arsa!

Ortaca İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Dalaman ilçesi, Kapıkargın Mahallesi 146 ada 30 ve 32 parsellerde yer alan 1.258,45 metrekarelik turizm tesis imarlı arsayı toplam 33 milyon 808 bin 605 TL'ye icradan satıyor...

Ever Turizm konkordatoya gitti!

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Billur Güneş Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Billur Güneş Turizm Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 33 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Albayrak tarafından kuruldu. 

Alaren Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaren Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Samer Aljunyat tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 33.Sokak'ta kuruldu.

Ever Turizm 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı hedefliyor!

Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı planlıyor. Bunun için de yaklaşık 400 milyon dolarlık bir yatırım hedefleniyor.

Ever Turizm 10 yılda 33 otel sayısına ulaşacak!

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Turizm amaçlı 33 Sahil Sağlık Denetleme Merkezi açılacak!

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, turizme katkı sağlamak için Türkiye'ye sınır olan sahillerde sağlıkla ilgili denetimleri hızlandırmak için gemi ve yatlara hizmet vermek amacıyla 33 Sahil Sağlık Denetleme Merkezi açılacak.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Madencilik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Petrol Madencilik Özel Sağlık Hizmetleri Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Mehmet Eyyüp, Beşir Acar tarafından kuruldu.

Net Turizm'in Net Holding'teki payı yüzde 33'e ulaştı!

Net Turizm Ticaret ve Sanayii A.Ş, bugün KAP'a yaptığı yazılı açıklama ile Net Holding'ten 2,38 - 2,39 fiyat aralığından 425.000 adet alış işlemi yaparak şirketteki payını yüzde 33'e yükselttiği duyurdu....

Metro Turizm filosuna 33 yeni otobüs ekledi!

Filosuna 33 otobüs daha ekleyen ve 2013 yılı sonunda 21 milyon yolcuya ulaşmayı hedefleyen Metro Turizm, 2014'te ise bu sayıyı 23 milyon yolcuya çıkarmayı planlıyor..

Ever Turizm ile Wyndham Hotel, Türkiye'ye 30 yeni otel yapacak!

Ever Turizm dünyanın en büyük zincir otel grubu Wyndham Hotel Group ile 10 yıl içinde Türkiye'de 30 tane Ramada Encore markalı 4 yıldızlı otel açmayı planlıyor...

Ertuğrul Günay: Bu yıl sonunda 33 milyon turist ağırlarız!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bu yıl Avrupa'daki ekonomik kriz ile Ortadoğu'da yaşanan sorunlara rağmen 33 milyon turist hedeflediklerini söyledi

ever turizm 33 otel Haberi

ever turizm 33 otel

İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden Ever Turizm Van'da da otel planlıyor. 


1950'LERİN İNGİLTERESİ 

Türkiye'yi otel yatırımları konusunda 1950'lilerin İngiltere'sine benzettiğini ifade eden Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, "O yıllarda Londra'da otelcilik alanında çok büyiik bir sıçrama oldu. Çok büyük ve güzel otel yatırımları yapıldı. Ancak İngiltere'deki diğer şehirler göz ardı edildi. Zamanla diğer şehirlere de otel yatırımları yapılmaya başlandı. Şimdi duruma bakıldığında Londra dışındaki şehirlerde yapılan otellerin de neredeyse Londra'daki oda fiyatlarına yakın satış yaptığını görüyoruz. Türkiye'de böyle bir gelişme bekliyorum. Yakında Anadolu yükselecek" diye konuştu. 


TÜRKİYE YÜKSELİŞTE 

Türkiye'de turizm grafiğinin yükselen bir ivmede olduğunun altını çizen Selen Ersü, "Bu yıl Rus turist sıkıntısı yaşanıyor. Turist sayıları düşüyor. Ancak grafiğin ivmesi hep yukarı...