20 / 05 / 2024

Evgör yeni açılacak mağazalar

Evgör yeni açılacak mağazalar

Türk ev mobilyası sektöründe 10 yılı geride bırakan Evgör, ilkini Erbil 'de açtığı mağazalaşma modeli ile Anadolu'daki büyük şehirlerde yeni satış noktaları hedefliyor.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

İstanbul’a yeni banliyö hattı geliyor! Yarın açılacak…

İstanbul’un raylı sistem ağır giderek genişlerken bir yenisine Halkalı-Bahçeşehir hatta eklendi. Yarın açılacak olan hatla birlikte Halkalı-Bahçeşehir mesafesi 22 dakikaya düşecek. 

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

2020'de 7 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Bu yıl 7 ilde bulunan 7 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

AVM'ler yeni düzenlemeler ile açılacak! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele için kapanan alışveriş merkezleri bu ay yeni bir düzenle açılacak. Açılan mağazalarda herkes tek bir hat üzerinde yürüyecek. Raf raf gezme ya da geriye dönme yok. Eğer sosyal mesafe korunmazsa da alarmlar çalacak

İstanbul'da 2021'de 5 yeni metro açılacak! 

İBB 2021 yılında 5 yeni metro hattı açacak. Peki yeni açılacak metrolar nereden geçecek? Ev alacaklar nereye yatırım yapmalı? İşte detaylar...

İstanbul'da 2022'de açılacak 9 yeni metro hattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2022 yılında toplam 9 yeni metro hattını İstanbulluların hizmete sunacak. İşte İstanbul'da 2022'de açılacak 9 yeni metro hattı...

Putin’in Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’daki cami 2020'de açılacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’ın başkenti Simferepol’deki Cuma Camii 2020'de açılacak.

Evgör yeni açılacak mağazalar Haberi

Evgör yeni açılacak mağazalar

Evgör, online mobilya mağazasından yoğun sipariş aldığı illere odaklanıyor. Bu yıl için hedef 5 ayrı bölgede en az 5 mağaza açmak olarak...