06 / 05 / 2024

evi ısıtma yolları

evi ısıtma yolları

Soğuk havalarla birlikte ev elektroniğinin önemli bir parçası olan ısıtıcılar piyasaya çıktı. Evinize şıklık katan portatif ısıtıcılar enerji tasarrufuyla evinizi de cebinizi de ısıtıyor.

İstanbullular dikkat! 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama ile kapanacak yollar hangileri?

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle metro, tramvay, metrobüs, deniz ulaşımına kısıtlama getirildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 1 Mayıs'ın 'bayram' havasında kutlanabilmesi için gerekli önlemlerin alındığı ve kısıtlanacak yolların listesi verildi.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Siz keyfinize bakarken o evi temizlesin! İşte en uygun robot süpürgeler 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evi süpürmeye ayıracağınız vakti kendinize ayırıp temizliği ona bırakacağınız bir robot süpürgeniz olsun. En uygun fiyatlı robot süpürgeleri sizler için araştırdık. İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

Kış gelmeden UFO’ya içinizi ısıtacak fiyatlarla sahip olun! İşte 19 Eylül 2022 UFO fiyat listesi.

Kış aylarında tüm evi ısıtmak yerine 27 saniye içinde bulunduğu bölgeyi ısıtmayı tercih edenler için infrared teknolojili UFO’da Eylül fiyatları açıklandı. Stoklar tükenmeden almakta fayda var. İşte 19 eylül 2022 UFO fiyat listesi

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Evi ısınmayanlar dikkat! Siz de yapabilirsiniz...

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda ısıtmadan yararlanamayan daireler için mantolamanın talep edilip edilemeyeceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Konut sitelerindeki merkezi ısıtma sistemlerinde nasıl değişiklik yapılır? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında konut sitelerindeki ısınma sorununu kaleme aldı. 

Evinizi sıcak tutmanın basit ve ucuz 14 yolu!

Son bir senede doğalgaz fiyatlarındaki rekor artışlar, önümüzdeki kış aylarında evleri ısıtmayı daha maliyetli duruma getirecek. Peki evi sıcak tutmanın yolları nedir? İşte evinizi sıcak tutmanın 14 ucuz ve basit yolu...

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

Isı pay ölçer taktırmak için binadaki bir kişinin başvurması yeterli!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin yaptığı açıklamada "Merkezi ısıtma sisteminin bulunduğu bir binada ısı pay ölçer takılması için bir kişinin başvurması yeterlidir. Burada apartmandaki salt çoğunluğa bakılmaz." diye konuştu.

evi ısıtma yolları Haberi

evi ısıtma yolları

Otomobil kredisi almak hiç bu kadar kolay olmamıştı!


SICAK yaz günleri yerini kış soğuklarına bıraktı. Dışarıdaki buluşmalar evlere taşındı, sinema sistemleri kuruldu ve ısıtıcılar yakılmaya başlandı. Teknoloji mağazaları da bu ihtiyacın farkında olarak gerek vitrinlerine gerekse online satış sayfalarına portatif elektrikli ısınma cihazlarını koymaya başladı. Sizler de kaloriferleri yakmadan olduğunuz ortamı ısıtmak istiyorsanız bu haber tam sizin için. İşte hem içinizi hem ortamınızı ısıtacak üstelik tasarımı ile evinize şıklık katacak ürünlerden bazıları… 


Şık ve kullanışlı 


HUDSON HSL 315 P Omnio 1500W Isıtıcıyı ile soğuk kış günlerini yaza çevirmek çok kolay. Evde, banyoda bahçede ve işyerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 220 V veya 380 V ile çalışabilen cihaz devrilmeye karşı güvenlikli olup devrilme durumuda kendi kendine kapanma özelliğine sahip. Ayarlanabilir termostatı olan cihaz tasarımıyla oldukça...