03 / 05 / 2024

evi pahalıya satmanın sırrı nedir

evi pahalıya satmanın sırrı nedir

Aralarında Jennifer Lopez ve Sarah Jessica Parker gibi film yıldızlarının da bulunduğu zenginlerin emlakçısı olarak bilinen Fredrik Eklund, evinizi pahalıya satmanın sırlarını açıkladı.

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Tarladan sofraya pahalılık arttı! Mayıs'ta elma 4,2 kat, maydanoz 4 kat, limon 3,1 kat daha pahalıya satıldı! 

TZOB'un üretici-market fiyat karşılaştırmasına göre, Mayıs 2023'te elmanın 4,2 kat, maydanozun 4 kat, limonun 3,1 kat ve mercimeğin 2,8 kat daha pahalıya markette satıldığı belirlendi. 

Artık tek tek alınca bile pahalıya geliyor! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı!

Hayat pahalılığı nedeniyle kilogramla alışveriş yapamayan insanlar pazara ve markete gittiklerinde ürünleri tane ile almaya başladı. Fakat ürünler tek tek alınınca bile oldukça pahalıya geliyor.

Türk Hava Yolları Yaş Sınırını Yükseltiyor!

Türk Hava Yollarında iş hayali kuranlara müjde gecikmedi. Geçtiğimiz Şubat ayında kabin memuru alımı için ilan açan Türk Hava Yolları, istihdam edeceği personeli 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002 arasında doğan kişilerden seçeceğini duyurmuştu. Yapılan son duyuru ile yaş sınırı 30 olarak belirlenmişti.

THY'den herkesi şaşkına çeviren karar! Yaş sınırı değişti

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gençler çok istiyordu Cumhurbaşkanı da yaptı! Talep artınca yaş sınırı yükseldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin isteğini geri çevirmedi. Talep artınca, yaş sınırı da ortadan kaldırıldı. İşte merak edilen detaylar!

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Ayçiçek yağı fiyatlarını tavan yaptıracak korkunç tehlike ortaya çıktı! Bakanlıktan düğmeye basıldı

Ayçiçek yağı fiyatlarının hasat mevsimi gelmesi nedeniyle düşmesi beklenirken gelen haber tüketiciyi üzdü. Bakanlık sorunu çözmek için düğmeye bastı. Kriz aşılamazsa kışa doğru 5 litresi 189 liraya satılan ayçiçek yağlarının fiyatlarının 200 lirayı geçmesinden endişe ediliyor.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolardaki büyük kırılmanın ne zaman yaşanacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kırılma yaşanacağını belirterek, enflasyon ile birlikte hissedilen gerçek dolar rakamını da açıkladı.

Hükümet ayçiçek yağlarının fiyatını düşürecek kararı açıkladı! BİM'de indrim yapıldı

Hükümet son dönemde Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle artan ayçiçek yağı fiyatlarının aşağı çekilmesinde etkili olacak bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren karara göre süreç 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Karar sonrası BİM'de ayçiçek yağı fiyatları düştü.

Erken emeklilik şartları değişiyor mu? Erken emeklilikte yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Erken emeklilik milyonlarca çalışanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Çalışan kadın için doğum borçlanması, erkekler için ise askerlik borçlanması ile erken emeklilik imkanı sağlanması mümkündür. Peki erken emeklilik şartları değişiyor mu, yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Migros'ta ayçiçek yağlarında dev indirim! İşte ayçiçek yağlarının indirimli fiyat listesi

Migros bayrama özel ayçiçek yağlarında indirim yaptı. Yudum yağlarındaki indirim bugün bitse de üzülmetin. Orkide ayçiçek yağlarındaki indirim 11 Mayıs'a kadar devam edecek. İşte Orkide ve Yudum ayçiçek yağlarının fiyat listesi...

Ayçiçek yağı fiyatlarını uçuracak son dakika gelişmesi! TMO'nun hamlesi sonrasında yasak kararı geldi

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin ayçiçek yağında arz sorunu ve olası fiyat artışlarına karşı ihale açtığı haberinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Endonezya palm yağı ihracatına yasak getirdi. Kararın ayçiçek yağı fiyatlarını ateşleyeceği öne sürüldü

evi pahalıya satmanın sırrı nedir Haberi

evi pahalıya satmanın sırrı nedir

Aralarında Jennifer Lopez ve Sarah Jessica Parker gibi film yıldızlarının da bulunduğu zenginlerin emlakçısı olarak bilinen Fredrik Eklund, evinizi pahalıya satmanın sırlarını açıkladı.


10 yılda 5 milyar dolarlık mülk satışına aracılık eden Eklund " Mutfağı ve banyosu güzel evler kolaylıkla satıcının istediği fiyata satılıyor"...