27 / 04 / 2024

Evim Şahane stüdyosu

Evim Şahane stüdyosu

Dolandırıcıların yeni yöntemi Kanal D’de yayınlanan “Evim Şahane” programının ismini kullanmak oldu. “Evinizi yenileyeceğiz” diyerek hane başı 150 lira para talep eden şebeke, ülke çapında birçok insanı mağdur etti.

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

Yeni Evim kampanyasında son dakika! Ev fiyatları arttıkça arttı! Bankalar kredi sürecini yavaşlatıyor iddiası!

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar için hayata geçirilen Yeni Evim kampanyasında müteahhitler zam üstüne zam yaparken, vatandaşlara peşinatları geri veriliyor. Bankalar konut kredisi işlemlerinde problem oluşturuyor...

Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detayları belli oldu! İşte 15 yıl vadeli 0,69 faizli Yeni Evim Kampanyası!

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının detayları belli oldu. Adı Yeni Evim olarak açıklanan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 sene, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti de 5 milyon TL olacak.

Hepsiburada'dan Şahane Kasım'a özel laptoplar satışta! 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan güzel haber geldi! Hepsiburada Şahane Kasım'a özel dizüstü bilgisayarları düşük fiyatlarla satışa sundu. Peki, Hepsiburada'da  laptop fiyatları ne kadar? 7 Kasım 2022 tarihi itibariyle işte fiyat listesi...

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi kuruldu!

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi Başakşehir'de Emre Ceviz tarafından kuruldu.

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Tarkan Almanya'da 1000 Euro'ya stüdyo kiraladı!

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Göksu Tanır Polat tarafından kuruldu. 

Jan Stroh yarışma için evine stüdyo kurdu!

Alman avukat Jan Stroh, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını en büyük hedefi haline getirdi. Yarışmaya hazırlanmak için evinin bodrumuna bir  stüdyosu kurdu. 

İş yeri tahliye davası hangi durumlarda açılır?

Kiracınız yoga ya da pilates stüdyosu... Gelen giden yüzünden gürültü var. Peki iş yerini tahliye davası açtırmak mümkün mü?

Evim Şahane stüdyosu Haberi

Evim Şahane stüdyosu

UYGULADIKLARI yeni yöntemlerle yaratıcılık sınırını zorlayan dolandırıcıların bu sefer ki yöntemi Kanal D’nin ilgiyle takip edilen “Evim Şahane” programının ismini kullanmak oldu.


Programın ismini “Ev Şahane” olarak değiştiren dolandırıcılık şebekesi cep telefonu mesajıyla ülke çapında vatandaşları ağına düşürüyor. Mesajdan sonra müşteri hizmetleri adı altında mağdurlara ulaşan çete, “150 lira mimar ve belge bedeli karşılığında evinizi yenilemeye geleceğiz. Kargoyla kabul belgeniz geldiğinde kapıda ödeme yapabilirsiniz” diyerek insanların umuduyla oynuyor. Özellikle köyde yaşayan, hasta ve yaşlı aileleri ağına düşüren şebekenin ülke çapında birçok kişiyi kandırdığı, parayı aldıktan sonra ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.


150 LİRA’YA YENİ EV 

Şebeke, son kurbanını Antalya’nın Serik İlçesi’nden seçti. Programa ailesinin evinin yenilenmesi amacıyla annesinin adına başvuru yapan P.D.’nin annesinin cep telefonuna bir gün “Ev Şahane bölge çalışmasında eviniz uygun...