12 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ kaç katlı

Evim Yüksekdağ kaç katlı

Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ satış ofisi iletişim için 444 9 540 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 bloktan meydana gelen projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Bir asgari ücretle hangi yıl kaç adet çeyrek altın alındı?

Asgari ücretin satın alma gücüyle ilgili en çok yapılan kıyaslamalardan birisi de altın fiyatları. Peki bir asgari ücretle kaç adet çeyrek, yarım, tam veya cumhuriyet altını alınabilir? Bir asgari ücretle hangi yıl kaç adet çeyrek altın alındı?

Memurlar dikkat! Memur maaşları yeni yılda kaç liraya yükselecek? Şimdi tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın!

Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur 2023 Ocak zammı da şekil almaya başladı. Peki en düşük ve en yüksek memur maaşı yeni yılda kaç TL olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri ve peş peşe hesaplanan yeni zamlı maaşlar...

Memur maaşına Ocak'ta yüzde kaç zam gelecek? Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Memur enflasyon farkı ve memur zammı son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki memur maaşına Ocak'ta yüzde kaç zam gelecek? Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Memur ve memur emeklisinin yeni yıl zammı yüzde kaç olacak? Peş peşe hesaplandı! Memur maaşları... Hemen bakın!

Memur ve memur emeklilerinin alacakları 4 aylık zam oranı kesinleşti. Peki Memur ve memur emeklisinin yeni yıl zammı yüzde kaç olacak? Peş peşe hesaplandı! Memur maaşları... Hemen bakın!

2023 asgari ücrete gelecek zam iddiası peş peşe geldi! Asgari ücrete yüzde kaç zam gelecek? İşte zamlı maaş oranları...

Asgari Ücrete yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Aralık ayında ilk toplantısını gerçekleştirecek olan Tespit Komisyonu yapılacak dört toplantıdan sonra kararını açıklayacak. Peki, 2023 Asgari Ücret zam oranı ne kadar olacak, asgari ücrete yüzde kaç zam gelecek?

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

Bakan Varank beklenen açıklamayı yaptı! TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un minimum yerlilik oranıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Evin kaçına kredi çıkar? Ziraat Bankası evin yüzde kaçına kredi veriyor?

Kredi kullanarak konut satın almak isteyen ancak peşinatı olmayan kimseler, evin kaçına kredi kullanabileceklerini merak ediyor. Peki, evin kaçına kredi çıkar? Ziraat Bankası evin yüzde kaçına kredi veriyor?

Konut kredisi maaşın yüzde kaçı 2022?

Sabit geliri olan kimselerin konut kredisi başvuruları genellikle diğer şartların da uyması halinde onaylanıyor. Ancak aylık taksitlerin maaşın belli bir oranını geçmemesi gerekiyor. Peki, konut kredisi maaşın yüzde kaçı 2022?

Çimentonun konut maliyetine etkisi yüzde kaç?

Çimentonun konut maliyetine etkisi merak ediliyor. Peki Çimentonun konut maliyetine etkisi yüzde kaç? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Kira gelir vergisi götürü gider yüzde kaç?

Kira gelir vergisi beyannamesi verilirken, hangi gider yönteminin kendisi için daha uygun olduğunu merak edenler araştırmalarına devam ediyor. Peki, kira gelir vergisi götürü gider yüzde kaç?

2022 emlak vergisi yüzde kaç arttı?

Emlak vergisi mükellefler ilk taksitlerini 1 Mart itibarıyla ödemeye başlayacaklar. Gayrimenkul sahipleri bu sene ne kadar vergi ödeyeceklerini merak ediyor. Peki, 2022 emlak vergisi yüzde kaç arttı?

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Evim Yüksekdağ kaç katlı Haberi

Evim Yüksekdağ kaç katlı

Evim Yüksekdağ Rezidans'ta konutların büyüklükleri 90 - 148 metrekare şeklinde tasarlandı. Projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Yüksekdağ İnşaat Evim Yüksekdağ satış ofisi telefon numarası 444 9 540. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Evim Yüksekdağ Konutları'nın inşaat alanı 64 bin metrekare, peyzaj alanı ise 7 bin metrekare, ticaret alanı 2 bin metrekareden oluşuyor. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ'da fitness merkezi, güvenlik, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, sauna, süs havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


20 ve 21 katlı 3 bloktan halinde yükselen Evim Yüksekdağ Residence'de 363 daire ve 9 mağaza yer alıyor. Projede 50 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme...