02 / 05 / 2024

Evimi Batışehirden alıcam 1 sene taksit ödemicem

Evimi Batışehirden alıcam 1 sene taksit ödemicem

Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir yüzde 1 KDV fırsatı sunuluyor. Batışehir'de daire fiyatları 188 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 1 sene taksit erteleme fırsatını kaçırmayın...

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı. Peki Batıyakası 2.Etap'ta kaç konut ile ticari ünitenin ruhsatı alındı? İşte merak edilenler...

Profilo Cam Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo siyah cam ankastre ocak göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ankastre ocak  sahip olduğu dört farklı göz sayesinde aynı anda dört farklı yemek pişirme imkanı sunuyor.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

Batıyakası 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 556 yeni konut geliyor!

Batıyakası 1. Etap'ta bulunan 593 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı. Projede 556 konut ve 37 ticari ünite yer alacak.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

Elze Dizayn Alüminyum Ve Cam Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elze Dizayn Alüminyum Ve Cam Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Ataş tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Npr İnşaat Alüminyum Cam Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Npr İnşaat Alüminyum Cam Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faik Çelik tarafından kuruldu.

Evimi Batışehirden alıcam 1 sene taksit ödemicem Haberi

Evimi Batışehirden alıcam 1 sene taksit ödemicem

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da 818 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Batışehir Projesi Yaklaşık 700 milyon TL’lik yatırımla yükseliyor. 


Batışehir projesinde konutların yanı sıra otel, rezidans ve ofisler yer alıyor. Batışehir Bağcılar'da toplam 3 bin 305 adet konut yer alıyor . 


Bağcılar Batışehir Ege Yapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri mevcut. 


Batışehir fiyat listesi 

Projede yer alan konut fiyatları 188 bin TL  ile 1 milyon 369 bin TL arasında değişiyor.


3 etaptan oluşan Batışehir Bağcılar projesinde yer alan dairelerin metrekare alanları 46,68 metrekare ile 274,40 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Batışehir’in yeni reklam yüzü Cem Ceminay oldu. Cem...