07 / 05 / 2024

evimiz kocaeli 25 tl

evimiz kocaeli 25 tl

Kocaeli Başiskele bölgesinde hayata geçirilen Evimiz Kocaeli projesinde alıcılara günlük 25 TL bütçe ile ev sahibi olma imkanı sağlanıyor...

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

Kocaeli Çayırova'da 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gebze 2. Satış Memurluğu tarafından Kocaeli İl, Çayırova İlçe, Şekerpınar Mahallesi'nde bulunan boş arsayı 12 milyon 77 bin 100 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ Kocaeli'deki 8 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli’nin de yer aldığı 25 ilde toplam 3 milyon 800 bin 951 metrekare büyüklüğünde 199 adet arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu!

Merkez Bankası'nın 25 Temmuz'da politika faizinde yaptığı indirim ve diğer bankaların gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrasında Kocaeli'de emlak piyasası hareketlendi. İşte Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu...

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Semt Kocaeli projesinin lansmanı 25 Nisan'da!

Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli Çayırköy’deki yeni projesi 25 Nisan 2017 günü saat 10.30'da tanıtılacak. 200 konutluk Semt Kocaeli projesi ile bölgede lüks konut akımı başlayacak.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Kocaeli Kartepe'de 25 bin imar yolu açıldı!

Kartepe genelinde 25 bin 205 metre uzunluğunda 165 adet yeni imar yolu açıldı. Bu çalışma Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 116 bin 221 ton mekanik malzeme kullanılarak yapıldı.

evimiz kocaeli 25 tl Haberi

evimiz kocaeli 25 tl

Pekdemir İnşaat'ın "Evimiz Kocaeli" projesinin temeli atıldı ve inşaat başladı. Şehrin 936 konutluk en büyük markalı konut projesi iki yılda tamamlanacak. 990 lira peşinat ödenip, günlük 25 lira bütçe ayrılarak 2+1 büyüklükte bir konut sahibi olunabilecek projede aylık aidatlar 110-120 lira aralığında olacak. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, ilk etabın ardından ikinci etap satışlarının da hızla devam ettiğini söyledi. 


Seda Tabak/Sabah...