18 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli ne zaman teslim edilecek

Evimiz Kocaeli ne zaman teslim edilecek

Bu yıl 71’inci yaşını kutlayan, Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde geri sayım başladı. Ev sahibi olabilmek için son gün 30 Nisan olmakla birlikte satıştaki konut sayılarının azaldığı belirtildi.

TOKİ'den Kocaeli’ne 534 konut ve 40 dükkan!

Yeni projelerine kaldığı yerden devam eden son derece hızlı bir çalışmanın içinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Projesi’nin ihalesini 28 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

Kocaeli'ne deprem erken uyarı sistemi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda Kocaeli'nde depreme yönelik yapılan çalışmaları anlattı. 

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Ağaoğlu'ndan Kocaeli'ne 6 bin konut!

Son günlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Kocaeli'de yeni proje hazırlığı yaptığı konuşuluyor. Projeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bölgede hayata geçirilen tramvay ve İzmit’teki yeni trafik düzenlemesine dair açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, vatandaşlara metro müjdesi de verdi.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

İzmit Akçaray tramvay projesinin bu yıl hizmete açılacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne metro müjdesi verdi. Metro, Gebze-Darıca arasında olacak.

Kocaeli Adliyesi'nin temeli 2018'de atılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AK Parti İl SKM Başkanlığı'nın programları kapsamında Kocaeli'ne geldi. Bölgede projeleri anlatan Bozdağ, Kocaeli Adliyesi'nin temelinin 2018'de atılacağını söyledi.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

MMS İnşaat'tan Kocaeli'ne Double Tree By Hilton projesi!

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

Kocaeli'ne 200 yataklı hastane geliyor!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, inşaatı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Aygün, ''Şu anda incelediğimiz devlet hastanemizde 200 yataklı bir hastane olacak. Bunlardan 50 tanesi yoğun bakım ünitesi.'' dedi.

Evimiz Kocaeli ne zaman teslim edilecek Haberi

Evimiz Kocaeli ne zaman teslim edilecek

Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de ‘Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde’ kampanyası 30 Nisan’da sona eriyor. Tüketici talep ve beklentileri dikkate alınarak geliştirilen kampanyada 2016 yılına kadar kredi ödemesi yapılmıyor. 936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde ev teslimleri ise sadece üç ay sonra yani 1 Temmuz’da başlıyor.

VADE FARKSIZ TAKSİT İMKANI


Bu kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, 2015 yılı boyunca hiç banka kredisi ödemeyecekler, üstelik sadece üç ay sonra yeni evlerine taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli’nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli tarihinde de bir ilk. Bununla birlikte kampanyada senetli ödeme modeli ile vade farksız taksit imkanı ve 30 ay boyunca 0 faiz seçeneği de sunuluyor. Bu görkemli projede ev sahibi olmak, Evimiz Kocaeli’nin...