03 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli projesinde teslimler 1 Temmuz'da başlayacak!

Evimiz Kocaeli projesinde teslimler 1 Temmuz'da başlayacak!

Bu yıl 71’inci yaşını kutlayan, Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde geri sayım başladı. Ev sahibi olabilmek için son gün 30 Nisan olmakla birlikte satıştaki konut sayılarının azaldığı belirtildi.



Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de ‘Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde’ kampanyası 30 Nisan’da sona eriyor. Tüketici talep ve beklentileri dikkate alınarak geliştirilen kampanyada 2016 yılına kadar kredi ödemesi yapılmıyor. 936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde ev teslimleri ise sadece üç ay sonra yani 1 Temmuz’da başlıyor.

 

VADE FARKSIZ TAKSİT İMKANI


Bu kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, 2015 yılı boyunca hiç banka kredisi ödemeyecekler, üstelik sadece üç ay sonra yeni evlerine taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli’nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli tarihinde de bir ilk. Bununla birlikte kampanyada senetli ödeme modeli ile vade farksız taksit imkanı ve 30 ay boyunca 0 faiz seçeneği de sunuluyor. Bu görkemli projede ev sahibi olmak, Evimiz Kocaeli’nin sunduğu mutlu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olmak isteyenler için son fırsat tarihi 30 Nisan.



“İLGİDEN MEMNUNUZ”


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Evimiz Kocaeli projesinde ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla Kocaeli tarihinde bir ilk olan, bu çok özel ödeme modelini müşterilerden gelen yoğun talep sonucu, özel olarak geliştirdik ve ilgiden memnunuz. Gerçek bir aile sitesi ve konforlu bir yaşam alanı sunan Evimiz Kocaeli’de ister oturmak amaçlı, ister yatırım amaçlı olsun ev almak isteyenleri bu çok özel fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz” dedi.


 


“KAÇIRILMAYACAK FIRSAT”


Pekdemir’in gücünü kullanarak ürettikleri kredinin 2016 yılına ötelendiği bu kampanyada peşinatın da bir kısmının 2016 yılına ötelenebildiğini belirten Pekdemir, “Kredinin hemen başlamasından ötürü ödeme güçlüğü çekenler için büyük avantaj sağlayan bu ödeme modelinin dışında, isteyenlere Pekdemir’in özel olarak sunduğu vade farksız taksitli ödeme seçeneği ve 30 ay sıfır faiz ile ödeme fırsatı da sunuluyor. Pekdemir kalitesine sahip bir konuta ve yaşam alanına ekonomik koşullarda sahip olmak isteyenlerin önündeki kaçırılmayacak bu fırsat devam ediyor” şeklinde konuştu.


 


“NİYETİ OLANLAR GEÇ KALMASIN”


Zamanında teslim politikasına büyük önem verdiklerini ifade eden Mert Pekdemir, “Projenin inşası rekor bir hızla devam ediyor. Bugüne kadar tüm projelerini, hiçbir gecikme olmadan zamanında teslim etmiş bir şirketiz. Evimiz Kocaeli’ni de taahhüt ettiğimiz üzere, sadece üç ay sonra 1 Temmuz 2015 tarihinde tamamlayacak ve sahiplerine teslim etmeye başlayacağız. Yani, projede hem teslim süresine çok az zaman kaldı, hem satıştaki konut sayısı azalıyor. Niyeti olanlar geç kalmasın” dedi.


 


ESTETİK MİMARİSİYLE DİKKAT ÇEKİYOR


Pekdemir’in 70 yıla uzanan kalite ve güveniyle geliştirilen Evimiz Kocaeli’de 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Kocaeli’nin yükselen yıldızı Başiskele’de hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor.


 


HER TÜRLÜ SOSYAL DONATI DÜŞÜNÜLDÜ


Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. 2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak.


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön