18 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli ulaşım krokisi

Evimiz Kocaeli ulaşım krokisi

Bu yıl 71’inci yaşını kutlayan, Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde geri sayım başladı. Ev sahibi olabilmek için son gün 30 Nisan olmakla birlikte satıştaki konut sayılarının azaldığı belirtildi.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ulaşım için yeni sistem kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımı kent geneline yaymak amacıyla oluşturulan kısa süreli ve uzun süreli projeleri anlattı. Büyükakın, yeni bir sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmit ulaşım projelerinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit'teki ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Evimiz Kocaeli basın toplantısı 16 Eylül'de!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’ni, sizlere tamamlanmış haliyle sunabilmek üzere düzenlenen basın toplantısında, Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kalan son daireler için, yeni Satış Kampanyası’nı da açıklayacak.

Evimiz Kocaeli'de anahtar teslimleri başladı!

Pekdemir İnşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesini söz verdiği tarihte tamamlayarak teslimine başladı. Projenin ayrıntılarını Genel Müdür Mert Pekdemir, Bizim Kocaeli gazetesine anlattı. İşte röportaj...

Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı!

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir'in 'Evimiz Kocaeli' projesinde yaşam başladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projelerin teslim tarihine kadar hiçbir sözünü, bir gün bile aksatmadığını vurguladı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat‘ın Kocaeli‘de hayata geçirdiği dev konut projesi Evimiz Kocaeli 150 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, şirketlerini Evimiz Kocaeli’yi ve yatırımlarını anlattı.

Evimiz Kocaeli'de Haziran ayına özel kampanya!

Önümüzdeki ay teslimine başlanacak olan Evimiz Kocaeli 'de 3 + 1 daire alanlara haziran ayın özel fırsatlar sunuluyor.

Kocaeli'de ulaşım projeleri hızla devam ediyor!

Ulaşım imkanlarının konforlu ve rahat sağlanması için birçok projeye imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje çalışmaları hızla sürdürüyor.

Evimiz Kocaeli ulaşım krokisi Haberi

Evimiz Kocaeli ulaşım krokisi

Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de ‘Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde’ kampanyası 30 Nisan’da sona eriyor. Tüketici talep ve beklentileri dikkate alınarak geliştirilen kampanyada 2016 yılına kadar kredi ödemesi yapılmıyor. 936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde ev teslimleri ise sadece üç ay sonra yani 1 Temmuz’da başlıyor.

VADE FARKSIZ TAKSİT İMKANI


Bu kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, 2015 yılı boyunca hiç banka kredisi ödemeyecekler, üstelik sadece üç ay sonra yeni evlerine taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli’nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli tarihinde de bir ilk. Bununla birlikte kampanyada senetli ödeme modeli ile vade farksız taksit imkanı ve 30 ay boyunca 0 faiz seçeneği de sunuluyor. Bu görkemli projede ev sahibi olmak, Evimiz Kocaeli’nin...