28 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımına 2015'te de devam edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımına 2015'te de devam edecek!

"Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımını kaldırıyor" şeklinde yorumlanan haberlere Kocaeli Büyükşehir Başkan danışmanı Ömer Polat açıklama yaptı ve deniz ulaşımının 2015 yılında da devam edeceğini belirtti...






Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 25 Kasım Salı günü gerçekleştirilen meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın'ın "Deniz Ulaşımında tasarrufa gidilecek" açıklamaları bazı basın kuruluşlarında "Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımını kaldırıyor" şeklinde yorumlandı. Büyükşehir Başkan danışmanı Ömer Polat'tan ise konuyla ilgili açıklama geldi.




DENİZ ARAÇLARINDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK


Büyükşehir başkan Danışmanı Ömer Polat yaptığı açıklamada kesinlikle deniz ulaşımının seferlerinin kaldırılmayacağını çok maliyetli olan otobüslerin satılıp onun yerine diğer deniz ulaşımı araçlarıyla hizmet verileceğini açıkladı. Polat “İzmit, Gölcük, Karamürsel, Değirmendere, Körfez gibi seferlerimiz aynı şekilde devam ediyor. Yaz aylarında ise buna ilave edilecek olan iskelelerimiz ve bölgelerimiz olacaktır. Vatandaşlarımızın yanlış anlamasını kesinlikle istemiyoruz. Deniz ulaşım seferlerimiz aynı şekilde devam etmektedir. Sadece kullanılan deniz araçlarında değişiklik yapılacaktır.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön