13 / 05 / 2024

Kocaeli deniz tarifesi

Kocaeli deniz tarifesi

"Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımını kaldırıyor" şeklinde yorumlanan haberlere Kocaeli Büyükşehir Başkan danışmanı Ömer Polat açıklama yaptı ve deniz ulaşımının 2015 yılında da devam edeceğini belirtti...

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Füsun Yılmaz Deniz: 100 bin riskli yapıyı depreme hazırlamalıyız!

Deprem Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Kentin depreme hazır hale gelmesi ve yapısal dönüşümün sağlanması acil ihtiyaçtır” diye konuştu.

Kocaeli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 dükkan!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Derince ilçesi, Deniz mahallesinde bulunan iki dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 465 bin 456 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Darıca’ya deniz manzaralı sosyal tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca'da hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Kocaeli Hereke iskelesinde bakım çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hereke iskelesinde 23 Ekim Pazar günü gün boyu bakım çalışmaları yapılacak.

Kocaeli Derince Limanı'nda son durum!

Kocaeli Derince Limanı’nda mahkeme kararı sonrası kısa bir süre dolgu işlemi durdurulmuştu. Limanda Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılması gerekirken deniz dolgusu yeniden yapılmaya başlandı.

Kocaeli Derince'deki deniz doldurma projesine durdurma!

Kocaeli'deki "Safi Port Derince Limanı İlave Dolgu Yapımı ve Dip Tarama Projesi" için verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının yürütmesi durduruldu.

Innovia Terrace, Kocaeli'nin ilk marka projesi!

Türkiye’nin konut markası Innovia, şimdi eşsiz mimarisi ve üstün kalitesiyle bambaşka bir yaşam alanı sunarak Kocaeli’de yükseliyor. Innovia Terrace’de, tamamı deniz manzaralı villa konseptinde olup, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.

Kocaeli Kuruçeşme Vadikent'te daireler ne kadar?

Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Firmalarla işbirliği yapan Kocaeli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri projenin danışmanlığını yürütecek

Kocaeli sahillerinde deniz suyu analizleri temiz çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı deniz suyu analizlerinde İzmit Körfezi ve Kandıra’daki plajlarımızda deniz suyu çok temiz çıktı.

Yörünge İnşaat'tan Kocaeli Derince'ye 20 dairelik proje!

Kocaeli Derince 60 Evler’de Yakup Deniz’in sahibi olduğu Yörünge İnşaat, iki blok ve 20 dairelik konut projesinin yapımına başlandı..

Kocaeli Deniz Mahallesi isterse dönüşüm başlayacak!

A.Haydar Bulut, Deniz Mahallesinde ev toplantısında Deniz Mahallesindeki kentsel dönüşümle ilgili açıklama yaptı. Ortada henüz bir proje yok dedi, ardından ise eğer mahalleli yüzde 70-80 isterse kentsel dönüşüm olur dedi.

Kocaeli deniz tarifesi Haberi

Kocaeli deniz tarifesi




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 25 Kasım Salı günü gerçekleştirilen meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın'ın "Deniz Ulaşımında tasarrufa gidilecek" açıklamaları bazı basın kuruluşlarında "Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımını kaldırıyor" şeklinde yorumlandı. Büyükşehir Başkan danışmanı Ömer Polat'tan ise konuyla ilgili açıklama geldi.




DENİZ ARAÇLARINDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK


Büyükşehir başkan Danışmanı Ömer Polat yaptığı açıklamada kesinlikle deniz ulaşımının seferlerinin kaldırılmayacağını çok maliyetli olan otobüslerin satılıp onun yerine diğer deniz ulaşımı araçlarıyla hizmet verileceğini açıkladı. Polat “İzmit, Gölcük, Karamürsel, Değirmendere, Körfez gibi seferlerimiz aynı şekilde devam ediyor. Yaz aylarında ise buna ilave edilecek olan iskelelerimiz ve bölgelerimiz olacaktır. Vatandaşlarımızın yanlış anlamasını kesinlikle istemiyoruz. Deniz ulaşım seferlerimiz aynı şekilde devam etmektedir. Sadece kullanılan deniz araçlarında değişiklik yapılacaktır.

Kocaeli Büyükşehir...