11 / 05 / 2024

Innovia Terrace, Kocaeli'nin ilk marka projesi!

Innovia Terrace, Kocaeli'nin ilk marka projesi!

Türkiye’nin konut markası Innovia, şimdi eşsiz mimarisi ve üstün kalitesiyle bambaşka bir yaşam alanı sunarak Kocaeli’de yükseliyor. Innovia Terrace’de, tamamı deniz manzaralı villa konseptinde olup, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.



Kocaeli’de inşaat sektöründeki tecrübesiyle başarılı projelere imzasını atan Emiroğlu İnşaat ve Yeşil GYO, yaşamı dört duvarla sınırlamayan ve Türkiye’nin en iyi markalarından biri olan Innovia konseptini, Terrace Evleri’yle İzmit Bağçeşme’ye taşıdı.

  

Kocaeli’nin ilk marka ve en iddialı projesi olan Innovia Terrace’de, tamamı deniz manzaralı villa konseptinde olup, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Innovia Terrace, doğa ile barışık yatay bir yerleşim mimarisi ve farklı ihtiyaçlara cevap veren modüler planlama anlayışıyla tasarlanmış durumda. Böylelikle birbirinden bağımsız planlanan bütün evlerin Körfez’in eşsiz manzarasından yararlanması ve bu manzaraya yönelen teraslarda yaşam kalitenizi artırmanız mümkün.


Farklı tercih ve ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanan kat planlarıyla Innovia Terrace’de  size uygun bir teras mutlaka bulacaksınız.

 

MÜSTAKİL BAHÇELER

Ayrıca, İzmit’te alışık olmadığımız bu mimaride, dairelerin giriş ve çıkışları tamamen müstakil. Açık alanların tasarımında, özel alanlarla ortak alanlar arasındaki mahremiyet, bu projede ön planda. Böylelikle müstakil yeşil bahçelerde ve muhteşem teras manzarasıyla dostlarınızla keyifli vakit geçirebilir, size ait yaşam alanınızı özelleştirebilirsiniz.


Kocaeli’nin ilk marka ve en iddialı projesi olan Innovia Terrace’de, tamamı deniz manzaralı villa konseptinde olup, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.

 

Ayrıca bu projede araziye uygun setler ve kademelerle komşuluk ilişkilerinin de yaşanacağı ortak bahçeler mevcut. İzmit’te yeni bir yaşantının öncüsü olacak Innovia Terrace’de 24 saat güvenlik, günün her saati spor yapma olanağı bulabileceğiniz fitness salonu da yaşama dair diğer ayrıcalıklarınız arasında olacak.


Sizlerin mutluluğu için planlanmış, Türkiye’nin konut markası olan Innovia, size ve sevdiklerinize her metrekarede konforu, İzmit merkeze sadece 3 km uzaklıkta sunuyor.

 

TAMAMI DENİZ MANZARALI

İzmit’i yılın dört mevsimi rahat ve konfor içinde yaşamanız için tasarlanan tamamı deniz manzaralı bu projede kapalı otoparkınız yer altında. Sizlerin mutluluğu için planlanmış, Türkiye’nin konut markası olan Innovia, size ve sevdiklerinize her metrekarede konforu, İzmit merkeze sadece 3 km uzaklıkta sunuyor.

 

Müstakil yeşil bahçelerde ve muhteşem teras manzarasıyla evinizde dostlarınızla keyifli vakit geçirebilir, size ait yaşam alanınızı özelleştirebilirsiniz.

 

Farklı tercih ve ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanan kat planlarıyla Innovia Terrace’de  size uygun bir teras mutlaka bulacaksınız. Şehri yaşamaya değer kılan bu projeyi, Turgut Mahallesi Taştepe Sokak No:20/A İzmit adresindeki satış ofisi ve şantiye alanından, 0850 333 53 93 çağrı merkezini arayarak veya www.innoviaterrace.com internet adresinden keşfederek siz de mavinin huzurunu evinize getirebilirsiniz. 



Bizim Kocaeli


Geri Dön