09 / 05 / 2024

evimiz kocaeli yaşam başladı

evimiz kocaeli yaşam başladı

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı.

Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı!

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir'in 'Evimiz Kocaeli' projesinde yaşam başladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projelerin teslim tarihine kadar hiçbir sözünü, bir gün bile aksatmadığını vurguladı.

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Kocaeli Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açtı.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli'ye doğal yaşam parkı müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde doğal yaşam parkı oluşturuluyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de 10 Yıl Sıfır Faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli projesinde 10 yılda sıfır faiz imkanı!

Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli'de faizsiz ödeme avantajıyla!

Evimiz Kocaeli projesinde“10 Yıl Sıfır Faiz” sloganlı kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, seçtikleri ödeme modeline göre 6 ya da 10 yıl boyunca hiç faiz ödemeyecekler, üstelik yeni evlerine hemen taşınabilecekler.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

evimiz kocaeli yaşam başladı Haberi

evimiz kocaeli yaşam başladı

Çevre düzenlemesine kadar tamamlanan projede her daire sahibi, satış sözleşmesinde yazan tarihte, randevulu olarak satış temsilcisiyle birlikte inceleyerek dairesini teslim alıyor. Site tüm tesisleriyle birlikte Yapı Kredi Koray Tesis Yönetim Şirketi (YKS) tarafından ilk günden itibaren profesyonelce yönetiliyor. Daire sahipleri de, istek ve taleplerini, Pekdemir Güvence Sistemi kapsamında internet üzerinden, ilgili birimlere bir tıkla bildirebiliyorlar. Temizliği dahi yapılmış dairelerden satışı devam edenlerin fiyatları, 2+1'lerde 158 bin lira, 3+1'lerde 164 bin lira ve 4+ l'lerde 269 bin liradan başlıyor. 


GURUR PROJESİ 


Türkiye'nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir, "70. Yıl Gurur Projesi" olarak gerçekleştirdiği Evimiz Kocaeli'de, konut alanların satış sonrası "müşteri memnuniyeti" için, taşındıkları günden itibaren tüm yaşamlarını, üçlü sacayağı sistemiyle, en başından planlıyor. 


GÖNÜL RAHATLIĞIYLA... 

Pekdemir'in 3 kuşak boyunca koruduğu güven ve kaliteye dayalı...