16 / 06 / 2024

Evinizi ısıtma yöntemleri

Evinizi ısıtma yöntemleri

Kalorifer sistemiyle ısıtılan evlerde alınacak bazı önlemlerle ortam sıcaklığı daha iyi korunabiliyor. Radyatörlerin arkasına alüminyum folyo kaplı ısı yalıtım levhaları yerleştirilerek ısının odaya daha fazla yayılması evi sıcak tutabiliyor.

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Dogecoin'in rakibi olarak piyasaya çıkan Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. 

Evinizi sıcak tutmanın basit ve ucuz 14 yolu!

Son bir senede doğalgaz fiyatlarındaki rekor artışlar, önümüzdeki kış aylarında evleri ısıtmayı daha maliyetli duruma getirecek. Peki evi sıcak tutmanın yolları nedir? İşte evinizi sıcak tutmanın 14 ucuz ve basit yolu...

Avrupalı diplomatik temsilcilerden İsrail'in Doğu Kudüs’teki yıkımlarına tepki!

Kudüs ve Ramallah'taki Avrupalı diplomatik temsilcileri, İsrail'in Doğu Kudüs’teki yıkım çalışmalarına tepki gösterdi.

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Emlak vergisi ödeme yöntemleri 2021!

2020 yılında gayrimenkul satın alan kimselerin vergi sorumluluğu 2021 yılında başlıyor. Peki emlak vergisi ilk taksit ödemeleri ne zaman? Emlak vergisi nasıl ödenecek? İşte emlak vergisi ödeme yöntemleri 2021...

İran'ın para birimi dolar karşısında yüzde 35 değer kaybetti!

İran'ın para birimi tümen, yıl başından bu yana dolar karşısında yüzde 35 değer kaybına uğradı.

İngiltere'de konut fiyatları Mayıs'ta yüzde 1,7 düştü! 

Nationwide konut fiyatları endeksi verilerine göre, İngiltere'de konut fiyatları, Mayıs'ta yüzde 1,7 oranında düştü. Bu düşüş, son 11 yılın en sert düşüşü olarak kaydedildi...

Ev kredisi mi tasarruf yöntemleri mi daha mantıklı?

Ev almak isteyenler, ''Ev kredisi mi tasarruf yöntemleri mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Gelir durumunuz iyi ve hiçbir harcamanızdan kısmak istemiyorsanız, almak istediğiniz evi konut kredisi olanakları ile satın alabilirsiniz. 

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın Balıkesir'deki Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden depreme dayanıklı olarak inşa edilecek...

Evinizi ısıtma yöntemleri Haberi

Evinizi ısıtma yöntemleri

Ülke genelinde etkili olan soğuk hava şartlarına karşı, kalorifer sistemiyle ısıtılan evlerde alınacak bazı önlemlerle ortam sıcaklığı daha iyi korunabiliyor.

Binalarda dış yalıtımın yanı sıra içeride alınacak önlemlerle ısınma veriminin artırılması sağlanabiliyor. Çatı yalıtımıyla, çatı katı tavanlarında nemlenme ve yoğuşma önlenerek, hem binanın ömrü uzatılıyor hem de çatı katında daha konforlu bir ortam oluşturuluyor.

Binaların dış duvarlarının ısı yalıtımlı olması ise büyük önem taşıyor. Isı yalıtımı sayesinde çatlak, kabarma, pullanma, nemlenme ve yoğuşma olmayan binalarda yakıt tüketiminde önemli ölçüde tasarruf sağlanabiliyor, bina sıcaklığı da muhafaza ediliyor.


Radyatörlerin arkasına ısı yalıtım levhaları yerleştirinEv sahiplerinin en az enerjiyle konfor şartlarına kolayca erişmesi de bazı önlemlerle mümkün. Radyatörlerden çıkan ısı, radyatörün arkasındaki duvarı ısıtıyor. Bu nedenle radyatör ile duvar arasında boşluk bırakılarak, radyatörlerin arkasına alüminyum...