30 / 04 / 2024

evinpark fikirtepe ne zaman teslim

evinpark fikirtepe ne zaman teslim

İstanbul'un en gözde semtlerinden Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçmeye hazırlanan Evinpark Fikirtepe Konutları inşaası 2-3 ay sonra başlayacak. Evinpark Fikirtepe Evleri satış tarihi haberimizde yer alıyor...

Sefa Koyuncu İnşaat Evinpark'ta satışlar ne zaman?

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Sefa inşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından inşa edilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe Konutları Kadıköy'de hayata geçiyor. Peki satışlar ne zaman başlıyor?

Fikirtepe Evinpark iletişim!

Evinpark Fikirtepe Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin inşaat çalışmaları Mart ayı civarında başlayacak. Projenin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Fikirtepe Evinpark satış!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe projesi 13 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. 2 blok halinde yükselecek projenin satışları Haziran ayında başlayacak.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe'nin 2022 değeri belli oldu!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesinin 2022 değeri...

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık Fikirtepe kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak, "Orada 15 bin bağımsız bölümü içeren 2024 yılına kadar inşallah tamamlayacağımız bir projeyi yürütüyoruz." dedi.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili Kadıköy ilçesinde konumlu Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Fikirtepe'de İstanbul'a yakışacak bir projeyi gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da depremzedeler için yürütülen çalışmalara ilişkin, "Burada ne yaptıysak Fikirtepe'de de İstanbul'a yakışacak bir projeyi gerçekleştiriyor olacağız." dedi.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Elite Concept'ten Kadınlar Günü'ne özel indirim! 

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'deki projesi Elite Concept'te 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel yüzde 20 indirime ek 8 bin TL ekstra indirim sunuyor. Projede 36 ay sıfır faiz ve 0,69 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor...

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'nde yer alan Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Özhaseki: Fikirtepe'de müteahhitliğe başlıyoruz!

Kentsel Tasarım Semineri'ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Fikirtepe kentsel dönüşümü ile ilgili "Şimdi bir sürü insan batmış, evinden ayrılmış ve dışarıda insanlar artık kira yardımı da alamamaya başlamışlar. Bakanlık olarak gittik şimdi müteahhitliğe başlıyoruz." dedi.

evinpark fikirtepe ne zaman teslim Haberi

evinpark fikirtepe ne zaman teslim

Evinpark Fikirtepe'de 2 ay sonra inşaat çalışmaları başlayacak. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edilecek.


Fikirtepe Evinpark Konutları  Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından yürütülen kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. Evinpark Fikirtepe projesi 2 bloktan meydana gelecek.


Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçecek Evinpark Fikirtepe 13 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. Projede konut daireler, ofis daireler, AVM ve ticari dükkanlar yer alacak. 


Fikirtepe Evinpark Evlerinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness centre, yürüyüş yolu, sauna gibi  ortak yaşam alanları yer alacak. Projedeki daireler 2015 Haziran ayında satışa sunulacak. Projenin detayları henüz kesinleşmedi.


Fikirtepe Evinpark İletişim bilgileri:


Tel: 0 216 290 64 64

Web: www.koyuncuinsaat.com


Tel: 0216 445 15 49

Web:...