04 / 05 / 2024

EVİŞ İnşaat

EVİŞ İnşaat

Çanakkale'de faliyet gösteren EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı Kent için 17 Burda AVM’ye stant kurdu. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

İnşaat maliyetleri ev fiyatlarını uçurdu!

Çimentoda meydana gelen fiyat artışı konut fiyatlarını olumsuz bir şekilde etkiledi. İnşaat malzemelerindeki bu artış satılık ve kiralık ev fiyatlarının 2,5 kat artmasına neden oldu.

Taş ev inşaat maliyeti 2022!

Taş ev inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş ev inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş ev inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş ev inşaat maliyeti 2022...

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akar tarafından kuruldu.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerindeki zam ev fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İnşaat sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Demir fiyatlarındaki artış sektör temsilcilerini tedirgin ediyor. Temsilciler, inşası süren projeler bitirildiğinde konut fiyatlarının artacağını dile getiriyor.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam'ın birleşme işlemi tescillendi!

İntema İnşaat'ın tam konsolidasyona tabi tuttuğu tek bağlı ortaklığı olan İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin birleşilmesi işlemi tescillendi. 

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gül tarafından kuruldu.

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev'in hisselerini devraldı!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından devir alınması karar verildi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin oy hakkı veren paylarının tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından "devir alınması" suretiyle bünyesinde birleşilmesine karar verildi. 

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşev İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustamehmetoğlu tarafından kuruldu.

Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev koronavirüse yakalandı!

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev’in hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

EVİŞ İnşaat Haberi

EVİŞ İnşaat

Çanakkale’de inşaat sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve ürettiği modern konutlar ile tüm dikkatleri üzerine çeken EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı KENT’in hem tanıtımı hem de konut satışları için 17 Burda AVM’ye stant kuruldu. EVİŞ İnşaat Şirket yetkililerinin hazır bulunduğu stantta EVİŞ Dumanlı KENT Projesi Çanakkalelilere tanıtılıyor. Gün boyu ziyaretçi akınına uğrayan stantta vatandaşlara EVİŞ Dumanlı KENT Projesi ile ilgili yetkililer detaylı bilgiler verdi. Projeyi dikkatle inceleyen vatandaşlar, depreme dayanıklı üretilen modern konutlar hakkında bilgi sahibi oldular. Stantta vatandaşlarla bir araya gelen EVİŞ İnşaat Şirket Sahibi Lokman Eviş, projenin Çanakkale’de bir ilk olduğunu söyledi. Çanakkaleliler için huzurlu, güvenli ve modern konutlar ürettiklerini ifade eden Eviş; “Sağlam temellerle geçmişin birikimini bugünün estetiğiyle birleştirerek eserler oluşturuyoruz. Firma olarak...