05 / 05 / 2024

Eviya Gayrimenkul Pazarlama Müdürü

Eviya Gayrimenkul Pazarlama Müdürü

Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü olan Yavuz Can Onarlı kimdir? Eviya Gayrimenkul hangi projeyi hayata geçirdi? İşte Yavuz Can Onarlı'nın biyografisi ile Eviya Gayrimenkul'ün inşa ettiği proje...

Primer Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Primer Gayrimenkul Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çetinkaya ve Şenol Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Azize Şahin Gayrimenkul Pazarlama Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azize Şahin tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde Besli tarafından kuruldu.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Amorium Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Amorium Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sakine Güleç tarafından kuruldu.

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünlü tarafından kuruldu.

Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Javad Ramezanpour ve Mojtaba Lıvdanıtoghabeh ortaklığında kuruldu.

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Muaz Aslanoğlu tarafından kuruldu.

Eviya Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Haberi

Eviya Gayrimenkul Pazarlama Müdürü

Yavuz Can Onarlı kimdir?

Yavuz Can Onarlı, 1982 İstanbul doğumlu. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olan Yavuz Can Onarlı, bugün Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü.


Londra’da MBA derecesi almış bir konut profesyoneli olan Yavuz Can Onarlı, Üniversite mezuniyetinin ardından 2003-2007 seneleri arasında Londra’da eğitimine devam etti.   


Yavuz Can Onarlı, University of East London’dan MBA derecesini aldıktan sonra iş hayatına İstanbul’da Zorlu Holding’de Management Traniee olarak başladı. 


2009 senesinde Sinpaş Grubu bünyesine katılan Yavuz Can Onarlı, bu süre içerisinde Bosphorus City, Aqua City 2010 İstanbul Sarayları, Sinpas Lagun, Akasya Acıbadem, EgeBoyu projelerinde pazarlama ve satış süreçlerinde görev aldı.  


Onarlı, Sinpaş Grubu şirketlerinden Eviya Gayrimenkul’de Pazarlama Müdürü olarak iş hayatına devam ediyor.


Eviya Gayrimenkul

"Gayrimenkul geliştirme konusunda yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Sinpaş Grubu'nun tecrübesiyle...