01 / 05 / 2024

Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Javad Ramezanpour ve Mojtaba Lıvdanıtoghabeh ortaklığında kuruldu.



Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Javad Ramezanpour ve Mojtaba Lıvdanıtoghabeh ortaklığında kuruldu.

Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket her türlü gayrimenkul, inşaat ve ticaret konuları ile iştigal eder. Konusu ile ilgili olarak, Gayrimenkul acentelerinin faaliyetlerini yapar. (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 2. Konusu ile ilgili olarak; Gayrimenkul, arsa, arazi, ofis, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer gayrimenkul mallar ile yurt dışındaki gayrimenkullerin inşaatını ve pazarlamasını yapar. 3. Şirket konusu ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışında her türlü ticari, sınai, idari ve mali faaliyetlerde bulunarak ihracat, ithalat, imalat, taahhüt, danışmanlık, nakliyat, dağıtım ve pazarlamacılık yapar. Yürürlükteki mevzuata uygun olmak kaydı ile her türlü ürünün ithalatını ihracatını yapar. 4. Konusu ile ilgili olarak; her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapar her türlü inşaat malzemesi, teknik hırdavat malzemesi, mobilya ve doğal taşların alım satımı pazarlamasını ve dış ticaretini yapar. 5. Şirket konusu ile ilgili olarak turistik amaçlı; otel ve turistik tesis işletme ile araç kiralama başta olmak üzere her türlü kabin ve karavan kiralama işleri yapar. 6. Konusu ile ilgili olarak her türlü resmi özel kuruluş nezdinde ihale ve taahhütlere girer, konusuyla ilgili konularda danışmanlık yapar. 7. Şirket amacına ulaşmak için; konusuyla ilgili olarak yurt içinde veya yurt dışında yatırımlara girer, yabancı ortaklıklara girer. 8. Yukarıda belirtilen tüm konularda; ilgili mevzuat gereği gereken izin ve ruhsatlar alındıktan sonra yapılacaktır 9. Şirket amacına ulaşılması için; hakiki ve hükmi şahıslarla şirket teşkili ve mevcut ticari işlemlere iştirak ve söz konusu şirketlerin aracılık yapmamak şartıyla- hisselerinin ve tahvillerinin alım-satımını yapar. 10. Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayri menkuller iktisap eder, satın alır, dilediği kişi ve kuruluşlara dilediği bedelle satar, bunlar üzerinde intifa, ipotek tesisi, fek, sükna ve kat irtifakı tesis eder. Şirket kendisi kullanmak amacıyla her türlü idare binaları ve tesislerin inşaatını yapar. 11. Şirket işleri için gerekli araç ve taşıtları iktisap eder, kiralar, kiraya verir veya satar, bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunur. 12. Şirket amacına ulaşılabilmesi için; mallarını, gayri menkullerini, servislerini, elemanlarını ve tüm maddi ve manevi mülkiyetini her türlü firmalara kiralar veya satar ve bu konuda sözleşmeler yapar. 13. Şirket amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, Know-How , lisans, telif ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap eder, devir ve ferağ eder.
 


Geri Dön