07 / 05 / 2024

MSF Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MSF Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MSF Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, Mushfig Hasanov Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.



MSF Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, Mushfig Hasanov Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


MSF Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü  gayrimenkulün alım satımını yapmak 2-Mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak. 3-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve mesken amaçlı konutlar alabilir satabilir, kiralar,  kiraya verir ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı , kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi , ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket kredi amaçlı rehin teminat ipotek verebilir kaldırabilir. 



Geri Dön