07 / 05 / 2024

evke yapı mudanya

evke yapı mudanya

Son yıllarda bir çok mimari projeye imza atan Evke Yapı, son olarak sağlık sektörüne el attı. Şirket, Evke Medi Loft 1 ve 2 projesi üzerinde çalışıyor...

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Mudanya Belediyesi'nden satılık 22 arsa!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan 22 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Bursa Mudanya'da binalar analiz ediliyor!

Mudanya Belediyesi, ilçe genelindeki binaların yapı güvenliğinin tespiti için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kent genelindeki binaların dayanıklılığı test edilecek.

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Bursa Mudanya’daki riskli bina eğitime kazandırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'da bulunan riskli yapıyı yıkarak yerine kurs merkezi inşa edecek. 

Bursa'nın ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı!

Bursa’nın sadece Nilüfer ilçesinde değil Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya, Gemlik ve diğer bütün ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı. 

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Mudanya Tirilye Sanat Evi'nde sona doğru!

Bursa Mudanya Belediyesi’nin tarih, kültür ve turizm kenti Tirilye’de yapımı süren “Sanat Evi” projesinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Bursa'da kaçak yapıya geçit yok!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Belediyesi tarafından kaçak olarak yaptırılan binayı mühürledi.

evke yapı mudanya Haberi

evke yapı mudanya

Evke Yapı, Bursa’da ‘Evke Medi Loft 1 ve 2', ‘Evke Onyx Offices’ ile ‘Evke Trade Towerdan oluşan 3 iddialı projeye yoğunlaştı. 1999 yılın­da Mimar Murat Evke tarafından kurulan Evke Grup bünyesinde Evke Yapı, Evak Gıda, Evkal Danışmanlık ve El’ce Davet Tasanm firmaları yer alıyor. Grubun lokomotifi konumundaki Evke Yapı, dekorasyon ve taahhüt işlerinin yanı sıra son yıllarda birçok mimari projeye imza at­tı. Evke Grup, son olarak sağlık sektörünün önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan ‘Evke Me­di Loft 1 ve 2’, iş dünyasına yönelik studio of­islerin yer aldığı ‘Evke Onyx Offices’ ile ‘Evke Trade Tower’ projeleri üzerinde çalışıyor. 


Evke Grup Genel Koordinatörü Murat Evke, Mudan- , ya yolu Esentepe Kavşağında inşa edilen ve 6  bin metrekare kapak alana sahip Evke Medi Loft...