03 / 05 / 2024

evkur malatyaspor yeni tesis

evkur malatyaspor yeni tesis

Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük katkıları olan Malatya Büyükşehir Belediyesi kulübe tesis desteği vermek için kolları sıvadı.

Yeni Malatya Stadyumunda depremden kaynaklı hasara rastlanmadı!

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Yeni Malatyaspor Stadyumunda depremden kaynaklanan bir hasar tespit edilmediğini belirtildi.

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Malatya'nın yeni stadı için 10 milyon TL harcandı!

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin süper ligdeki tek temsilcisi olan Evkur Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı. İnşaatında sorunların yaşandığı yeni stadyum, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakâr çalışmalarıyla tamamlandı ve hizmete açıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor yeni tesisine kavuştu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Evkur Yeni Malatyaspor tesisi kulübe teslim edildi. 

Yeni Malatyaspor yeni stadında ilk maçına çıkıyor!

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında yarın yapımı tamamlanan yeni stadındaki ilk maçında Bursaspor ile oynayacak.

Yeni Malatyaspor'un stadı tamamlanmadı!

Yeni Malatyaspor'un stadını geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı. Tamamlandı diye açılan stadın henüz bitmediği açıklandı.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde son durum!

Yeni Malatyaspor'un yeni tesisi Nurettin Soykan Tesisleri'nde çalışmalar devam ediyor. Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezonda tesisleri bakımda olduğu için bir otelde konaklayacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'a yeni tesis!

Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük katkıları olan Malatya Büyükşehir Belediyesi kulübe tesis desteği vermek için kolları sıvadı.

Malatya'nın yeni stadında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı Malatya'nın yeni stadından sana yaklaşıldı. Stadyum, Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredilecek.

Malatyaspor’un yeni stadında çalışmalar sürüyor!

Evkur Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı İnönü Stadı’na Türkiye Futbol Federasyonu tarafından müsabaka oynamaya elverişsiz raporu verilmesinden sonra gözler yeni stada çevrildi.

Malatya İnönü Stadı kapatıldı!

TFF heyeti, Malatya İnönü Stadı'nda incelemelerde bulundu. Heyetiin, statta Nisan ayına kadar futbol oynanamayacağı yönünde rapor vermesi üzerine, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi de iç saha maçları için İstanbul’da stat aramaya başladı.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu Kavşağı hazır!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yeni Atatürk Stadyumu çevresini yoğun mesai harcayarak oynanacak Yeni Malatyaspor maçına yetiştirdi. Yapılan peyzaj çalışmaları sonunda Yeni Stadyum çevresi estetik bir hal aldı.

evkur malatyaspor yeni tesis Haberi

evkur malatyaspor yeni tesis


Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük katkıları olan Malatya Büyükşehir Belediyesi kulübe tesis desteği de verecek.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübünün Orduzu’daki Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki çalışmaları inceledi. 


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Çakır, “Süper Lige çıkan takımımıza modern bir çalışma alanı oluşturmak için çalışıyoruz. Yeni binanın tüm eksiklerini giderip, iç mimarisini takımımızın ihtiyacına göre yapacağız. Bir futbol takımının ihtiyaç duyduğu her şeyi yansıtmayı amaçlıyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor yönetimiyle bunları oturup istişare edeceğiz. Yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın tesisler ile ilgili beklentilerini biliyorum. Proje çalışmalarına ekip arkadaşlarımız başladı. Süper Ligde kalıcı olmak için tesislerimizi yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.



Malatya Büyükşehir...