28 / 07 / 2024

evler zarar gördü antalya

evler zarar gördü antalya

Antalya'da sert rüzgar zarara yol açtı Kentte dün gece boyunca etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir apartmanın teras çatısı uçtu, 2 binanın dış cephesi ve 8 otomobilde hasar oluştu..

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Konya'daki depremde 66 yapı hasar gördü!

Dün akşam saatlerinde Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında 66 yapının zarar gördüğü tespit edildi.

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 1800 konut zarar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında toplamda onlarca bina yıkıma uğradı. Yaşanan son gelişmelere göre, 1.800 konut zarar gördü.

Endonezya'da 415 yapı zarar gördü!

Endonezya'nın Batı Sulawesi eyaletinin Majene bölgesinde dün yaşanan deprem sonucunda 415 yapının zarar gördüğü kaydedilerek, yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

İzmir'de istinat duvarı çöktü! 20 araç zarar gördü!

İzmir'in Buca ilçesinde sağanak yağış nedeniyle bir sitenin istinat duvarı çöktü. Çökme nedeniyle 20 araç zarar gördü. 

Beyrut'taki patlamada evleri zarar gören vatandaşlar kış nedeniyle endişeli!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 4 ay önce meydana gelen patlamada birçok Lübnanlı'nın evi zarar gördü. Söz konusu yapılarda yaşayan Lübnan vatandaşı, evlerinin onarılmasını bekliyor. 

Sakarya'daki patlamada çevredeki evler hasar gördü!

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında yaşanan patlamada çevredeki evlerin birçoğu hasar gördü. Evleri hasar gören vatandaşlar, fabrikayı istemediklerini belirtti.

Tac Mahal fırtınada zarar gördü!

Dünyanın yedi yeni harikasından biri olan Tac Mahal ülkenin kuzeyinde etkili fırtına dolayısıyla zarar gördü.

İran'daki depremde 43 köyde evler hasar gördü!

İran'ın Türkiye sınırındaki Batı Azerbaycan eyaletinde meydana gelen depremde 25 kişinin yaralandığı, 43 köyde evlerin hasar gördüğü belirtildi...

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Bosna'da sel nedeniyle 200 ev zarar gördü!  

Bosna Hersek'in kuzey ve orta kesimlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle sel felaketi yaşandı. Aralıksız olarak devam eden sağanak yağış nedeniyle oluşan selde pek çok kişi evini terk ederken 200 ev zarar gördü. 

İsrail saldırılarında 500 konut zarar gördü!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Hasayine, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son hava saldırılarında 30 konutun tamamen yıkıldığını ve 500 konutun da zarar gördüğünü söyledi.

evler zarar gördü antalya Haberi

evler zarar gördü antalya

Antalya'da dün gece etkili olan şiddetli rüzgar, bazı bina ve otomobillerde hasara neden oldu. 


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya'da dün gece etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir binanın teras çatısı uçtu. Çatı, Özgüneş Sitesi'ndeki iki binaya çarptıktan sonra park halindeki otomobillerin üzerine düştü.


Olayda 8 otomobilde hasar oluştu. Çatının çarptığı binaların dış cephesinde zarar oluşurken, bazı pencerelerin de kırıldığı gözlendi. 


Mahalledeki bazı sitelerin çatılarında bulunan güneş enerjisi panelleri de yola savruldu. Rüzgar nedeniyle bazı ağaçların devrildiği tespit edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinden itibaren ilçede devrilen ağaçların kaldırılması için çalışma yaptı. 


Sitenin yöneticisi Kemal Görsev, rüzgar nedeniyle dün akşam hiç dışarı çıkamadıklarını, rüzgarın dinmesinin ardından bahçeye çıktıklarında büyük bir şok yaşadıklarını söyledi.


Yan sitenin teras çatısının otomobillerin...