15 / 05 / 2024

evlerde hangi renkler kullanılmalı

evlerde hangi renkler kullanılmalı

Baharın gelmesiyle kadınların evlerine canlılık kazandırma hisleri ön plana çıkmaya başladı. Feng Shui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay evlerde seçilen rengin yaşama uyum getirmesi için, Feng Shui’ye göre seçilmesi gerektiğini belirtti.

Doğalgaz faturası nasıl hesaplanır? Hangi derece kaç lira yakar?

Kış aylarının yavaştan kendisini göstermesiyle birlikte evlerde doğalgaz kombileri çalışmaya başladı. Vatandaşlar "Kombi kaç derecede yanmalı? Hangi derece kaç TL yakar?" gibi soruları gündemine aldı. İşte detaylar...

Hangi masraflar kiradan düşülür?

Evlerde yapılan tadilat ve yenileme işlemlerinin masrafları ev sahipleri ve kiracılar arasında tartışmalara neden oluyor. Peki hangi masraflar kira ücretinden düşürülebilir? İşte detaylar...

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin lüks villaları...

Ünlüler en çok hangi semtleri tercih ediyor? 

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin evleri... 

Ünlüler hangi semtleri tercih ediyor?

Hayatlarının her ayrıntısını merakla takip ettiğiniz ünlülerin nasıl evlerde oturduklarınıda oldukça merak ediyoruz. Peki, hangi ünlü nerede oturuyor?

Hangi dizi nerede çekiliyor? 

Birçok dizinin çekildiği mekanlar izleyiciler için merak konusu oluyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen diziler bakın hangi semtlerde, hangi evlerde çekiliyor..

Ünlüler hangi evlerde oturuyor?

Magazin dünyasının ünlü isimleriyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de evleri... Milyonlaca lira kazanan isimler oturmak için hangi semtleri tercih ediyor dersiniz?

Evlerde renkler Feng Shui'ye göre seçilmeli!

Baharın gelmesiyle kadınların evlerine canlılık kazandırma hisleri ön plana çıkmaya başladı. Feng Shui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay evlerde seçilen rengin yaşama uyum getirmesi için, Feng Shui’ye göre seçilmesi gerektiğini belirtti.

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi?

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Soma faciası nedeniyle Ankara Alışveriş Festivali 'ni erteleme kararı almıştı...

Kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kira hukukunda kiracının tahliye edilebilmesi için bazı şartların oluşmuş olması gerekiyor. Bu kapsamda kiracının fesih hakkı da bulunuyor. Peki, kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kiracı hangi şartlarda tahliye edilir?

Ev sahibi olarak kiracınızı evden çıkarmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda kiracı hangi şartlarda tahliye edilir? Gerekçe gösterilmeden kiracı çıkarılır mı? Kiracı tahliye şartları nelerdir?

Sur Çelik Kapı Woodlam serisi ile kapılara sıradışı renkler getiriyor!

Çelik kapı sektörünün öncü markası Sur, Woodlam serisi ile kapılara sıradışı renkler getiriyor. Woodlam ile kapınız dilediğiniz renge sahip olurken, renklerin neşesi ve büyüsü kapınıza yansıyor.

Tapuda hangi işlemler yapılır?

Tapu dairesine gidilerek yapılan işlemler, söz konusu gayrimenkule ait tapu belgesi üzerinde ve tapu kütüğünde kaydediliyor. Peki, tapuda hangi işlemler yapılır? İşte tapuda yapılabilen işlemler...

evlerde hangi renkler kullanılmalı Haberi

evlerde hangi renkler kullanılmalı

Baharın gelmesi, bitkilerin yeşermesi, ağaçların çiçek açması ve doğanın güzelleşmesi ile kadınların evlerini yenileme, canlılık kazandırma hisleri ön plana çıkmaya başladı. Evlerin nasıl boyanması gerektiğini Feng Şui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay gazetemize anlattı. Akçay, “Kuzeye bakan bir evde yaşadığınız halde duvarlarınız örneğin toprak tonları, kahve tonları ile boyalı ise iş hayatında yaşadığınız sorunlara şaşmamalı veya güneydoğuya bakan bir evde beyaz renk duvarlar sürekli para kaybı yaşamanızın nedeni olabilir” dedi.


Feng Shui, ‘rüzgâr’ ve ‘su’ anlamına gelen, doğada var olan yaşam enerjisini, yaşanılan mekânlarda harekete geçirme yöntemlerini gösteren eski bir Çin öğretisidir. Feng Şui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay, Feng Şui uygulamasınde en çok talebin İstanbul başta olmak üzere, İzmir, Bursa Antalya olduğunu belirterek Mardin’de de son zamanlarda arttığını kaydetti. Evlerin dış...