04 / 05 / 2024

evlerini ukraynadan kaçanlara açanlara kira yardımı

evlerini ukraynadan kaçanlara açanlara kira yardımı

Hırvatistan hükümeti yaptığı açıklamada Ukrayna’daki savaştan kaçıp Hırvatistan’a sığınanlara evini açanlara kira desteği verileceğini duyurdu.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Evlerini Ukrayna’dan kaçanlara açanlara 475 Euro'ya kadar kira yardımı verilecek!

Hırvatistan hükümeti yaptığı açıklamada Ukrayna’daki savaştan kaçıp Hırvatistan’a sığınanlara evini açanlara kira desteği verileceğini duyurdu.

Kovid-19 salgını Kaş'ta ev kiralarını uçurdu!

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

Keçiören Başka Ankara satış ofisi!

Keçiören Başka Ankara satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başka Anlara Evleri'nde 525 adet daire ve 25 villa yer alıyor...

Uzungöl'de evlerini otele dönüştürenlere ceza!

Trabzon Uzungöl’de Arap turistlerin bölgeye ilgisinin artmasıyla evlerini apart otele, pansiyona dönüştüren vatandaşların tümüne ‘kaçak yapı’ nedeniyle hapis cezası verildi.

Mersin'de kaçak restoran yıkıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından yıkımı kararlaştırılan bir restorana ait kaçak yapının yıkımı gergin anlara sahne oldu.

İnşaatçılar, çürük müteahhite karşı depozito önlemi istiyor!

İnşaat sektöründen çürük ve dolandırıcı müteahhitlere karşı radikal bir öneri geldi. İnşaatçılar, hükümetten bir daireyi iki kişiye satan ve konutu tamamlamadan kaçanlara karşı "depozito modeli" uygulamasını talep etti.

Yapı Denetim Derneği'nden iş yapım teminatı önerisi!

İNŞAAT sektöründen çürük ve dolandırıcı müteahhitlere karşı radikal bir öneri geldi. İnşaatçılar, hükümetten bir daireyi iki kişiye satan ve konutu tamamlamadan kaçanlara karşı “depozito modeli” uygulamasını talep etti.

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı toprak kayması nedeniyle yıkıldı!

Kağıthane'de bir evin bahçe duvarı, yağmur nedeniyle yıkılarak, toprakla birlikte alt kısımdaki 3 katlı binanın üzerine kaydı. Korkuya kapılan bina sakinleri evlerini boşalttı..

Birden fazla evi olanlar kaç kira yardımı alabilir?

Kentsel dönüşümde, evlerini anlaşma yolu ila tahliye eden hak sahiplerine birtakım finansal destekler sağlanıyor. Bu destekler içerisinde kira yardımı da bulunuyor. Peki, birden fazla evi olanlar kaç kira yardımı alabilir?

Kayıp-kaçak bedeli tüketiciden geri alınacak!

Dava açanlara ödenen kayıp-kaçak bedeli faturalandırılarak tüketiciden geri alınacakElektrik Piyasası Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasını öngören 15 maddelik tasarı önceki gün hükümet tarafından TBMM’ye sunuldu.

İngiliz halkı yaz tatilini ucuza getirmek evlerini başka ülkelerdeki evlerle değiştiriyor!

Avrupa'daki ekonomik krizin zorladığı İngiliz halkı, yaz tatilini ucuza getirmenin yollarını arıyor

evlerini ukraynadan kaçanlara açanlara kira yardımı Haberi

evlerini ukraynadan kaçanlara açanlara kira yardımı

Hırvatistan hükümeti yaptığı açıklamada Ukrayna’daki savaştan kaçıp Hırvatistan’a sığınanlara evini açanlara kira desteği verileceğini duyurdu.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Hükümet tarafından yapılan açıklamada Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra, Ukrayna’dan ülkeye gelen göçmenlere konutlarını açan ve o kişilere barınma sağlayan kişilere, hükümet tarafından aylık kira ve fatura desteği verileceğini bildirdi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı'nın vereceği kira yardımının aylık 475 avroya kadar çıkabileceği bildirilerek, bu sürenin 6 ay ila 1 yıl devam edeceği kaydedildi.

Peki Hırvatistan'a geçen Ukraynalı sayısı açıklandı mı? İşte konu ile ilgili merak edilen diğer detaylar...

Hırvatistan’a geçen Ukraynalı sayısı kaç kişi?

Konuyla ilgili olarak aktarılan gelişmelere göre, Ukrayna'dan Gelen Mültecilerin Kabulü ve Bakımına Yönelik Faaliyetlerin Uygulanması Çalışma Grubu temsilcileriyle buluşan Başbakan Andrej Plenkovic, yaptığı açıklamada ülkeye gelen Ukraynalılara...