17 / 05 / 2024

evlilik fuarı giriş ücreti

evlilik fuarı giriş ücreti

Ev dekorasyon alanında sunduğu ürünlerle pazarda farklılık yaratan, Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, bugün başlayan ve 12 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda çiftlerin yükünü hafifletiyor

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

Dubai Global Cityscape Fuarı'na katılan firma sayısı azaldı!

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Darbe girişiminin ardından güç birliği yapan inşaat sektörünün baş isimleri, yurtdışı tanıtımlarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamdaki ilk adres ise bu ay Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape Fuarı oldu. Firmalar, fuarda "Türkiye yatırım için doğru adres" mesajını veriyor.

Dev firmalar İDEV Fuarı'nda boy gösterdi!

İdeal ev, evlilik ve konut fuarında (İDEV) konut projeleri alanında faaliyet gösteren firmalarla görüştük. Firmalar ikincisi düzenlenen İDEV fuarında ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Kocaeli 2. Doğu Marmara İDEV Evlilik ve Konut Fuarı başladı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı. 120 firmanın katıldığı konut fuarı 4 gün sürecek.

Kiza Kurumsal İş Merkezi Adana İnşaat 2016 Fuarı'na katıldı!

Ticarette güç kazanmak isteyen girişimcilere sınırsız avantajlar sunan Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana İnşaat 2016 Fuarı'nda yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Bernardo 2016 Evlilik Dünyası Fuarı'nda yerini alacak!

Bernardo, 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Fuarı’nda yeni tasarımları ile yerini alacak.Fuarda ayrıca Türkiye’de sadece Bernardo’nun satışını gerçekleştirdiği Royal Bone China yemek takımları sergilenecek.

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

Mobiliyum, yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında Amerikalıları ağırladı. High Point Market Mobilya Fuarı Genel Müdürü L. Bolton ve beraberindeki alım danışmanları İnegöllü mobilyacıların Amerikan pazarına hızlı bir giriş yakalayacağını ifade etti.

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı 23-24 Ocak'ta!

Açıldığı günden beri birçok başarılı organizasyona imza atan Wyndham Grand İstanbul Levent, 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında evlilik fuarı düzenleyecek.

evlilik fuarı giriş ücreti Haberi

evlilik fuarı giriş ücreti

Üreticiden tüketiciye doğrudan teslimat ile kaliteli ürünleri cazip fiyatlara sunan ev dekorasyon mimarı Vivense.com, evlilik hazırlığında olan çiftlerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarına kolayca ulaşabilecekleri Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda! Çiftler için en meşakkatli konu olan evlilik öncesi hazırlıkları Vivense.com’un Düğün Paketleri ile hafifliyor. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan fuar bu yıl 12. kez düzenleniyor.


Evlenecek çiftlere bu süreçte destek olmak ve onların yükünü hafifletmek amacıyla düzenlenen ve bugüne kadar 40.000’den fazla çifte rehberlik eden Evlilik Dünyası Fuarı, çiftlerle sektör profesyonellerini buluşturuyor. Düğün gününe yönelik firmalardan, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek ürünlerin hizmetini veren firmalara kadar evlilikle ilgili her soruya cevap verebilecek kuruluşları içinde barındıran bu fuar, Vivense.com’un mimari dokunuşlarıyla farklı bir bakış kazanacak.


Her Bütçeye Uygun Düğün...