30 / 04 / 2024

Evlin Avidor dava

Evlin Avidor dava

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

Mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istemi!

"Güle Güle Oturun" programının yaratıcısı ve sunucusu ünlü mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istendi. Eski eşi Evlin Avidor, Yuhay'ın boşanmanın ardından çocuklarının eğitim, sağlık vb. giderleriyle ilgilenmediğini iddia etti.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

Altay Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı.

Altay Spor Kulübü, Alsancak Stadı için dava açtı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının Alsancak Stadının depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı...

Alsancak Stadı'nın boşaltılması kararına karşı dava açıldı!

Altay Spor Kulübü yönetimi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı gerekçesiyle tesisin boşaltılması kararına karşı dava açtı

Yönetimi olmayan apartmanda dava nasıl açılır?

Anagayrimenkulün ortak yerlerindeki bakım, onarım; güçlendirme giderleri, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, ortak gider kapsamına giriyor. Peki bu giderler ödenmezse ne olur? Yönetimi olmayan apartmanda dava nasıl açılır?

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu!

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu. Sibel Can’ın Beykoz Konakları’ndaki villasında dekorasyon yapan Serpil Cerrahoğlu, bir ropörtajda dekorasyonu kendilerinin yaptığını söyleyen Darcan&Darcan şirketine dava açtı.

Miras paylaşımı dava dilekçesi!

Bir kimsenin vefatının ardından yakınlarına bıraktığı malın birden çok kişiye kalması halinde mirasçılar miras paylaşımı yapması gerekiyor. Peki, miras paylaşımı dava dilekçesi nasıl yazılır?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafları!

Ortaklığın giderilmesi davası, taşınmaz hangi il ya da ilçe sınırlarında ise o yerin sulh hukuk mahkemesinde açılıyor. Peki, ortaklığın giderilmesi dava masrafları ne kadar? Ortaklığın giderilmesi dava masraflarını kim öder?

TMMOB 3. havalimanı planlarına dava açtı!

TMMOB 3. havalimanı planlarına dava açtı. TMMOB'ne bağlı odalar, 3. havalimanı projesine ilişkin çevre düzeni ve imar planlarının iptali ile yürütmenin durdurulması istemiyle idare mahkemesine başvurdu.

TMMOB'den 3. havalimanı planlarına dava!

TMMOB 3. havalimanı planlarına dava açtı. TMMOB'ne bağlı odalar, 3. havalimanı projesine ilişkin çevre düzeni ve imar planlarının iptali ile yürütmenin durdurulması istemiyle idare mahkemesine başvurdu.

Mimarlar Odası TOKİ'ye dava açtı!

TOK İ’nin düzenlediği ‘7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması’na, Yarışmanın yürütmesinin durdurulması ve iptali talebiyle Mimarlar Odası Ankara Şubesi dava açtı.

Evlin Avidor dava Haberi

Evlin Avidor dava

Evim Şahane programının yaratıcısı mimar Selim Yuhay'ın eski eşi balerin Evlin Avidor, hakkındaki iddiaları yargıya taşıdı. Avidor'un avukatı tarafından İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne yapılan başvuruda, Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu, Mert Çağlar ile Selim Yuhay hakkında, "Ekran önünde yargılanan ve suçlu bulunan müvekkilim açıkça kocasını aldatan, dolandıran, sömüren, menfaatçi, para avcısı, zina yapan, iffetsiz bir kadın olarak nitelendirilmiş ve davalılar aleni hakaret etmişlerdir" ifadesine yer verildi.


MAHKEMEDEN YUHAY'A RET

Yuhay ile Avidor, iki yıl önce anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ardından Avidor'un kişisel eşyaları arasında bulduğu deftere göre eski eşinin evli oldukları dönemde yasak ilişkisinin olduğunu öne süren Yuhay, yargılamanın yenilenmesini istedi. Yuhay, bu defa zina iddiasıyla boşanmalarına karar verilmesini talep etti. Yuhay'ın asılsız iddialarda bulunduğunu belirten Avidor, eski eşinin kendisini sürekli...