06 / 05 / 2024

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Engin Bostan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gönder tarafından kuruldu.

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Geoteknik Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Uysal tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

Engin Keçeli: Konut stoklarının ilacı KDV indirimi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği(İNDER) Başkan Vekili ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, konut stoklarının eritilmesi için arsa alım-satım vergisi ile KDV oranlarının indirilmesi gerektiğini söyledi.

Engin Keçeli: Yüksek faizler konut yatırımcısını kaçırdı!

Seba Suites'in Etiler Serafina'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli hem sektörle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı, hem de yeni projelerin müjdesini verdi. 

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Engin Bostan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 14 No’lu İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Hasan Engin,İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli şeklinde açıklamalar yaptı.

Engin Caner: Emlak sektörünün geniş yelpazesi var!

Dörtler İnşaat ve Emlak ofisinde çalışan Engin Caner, emlak sektörünün gelişimini ve günümüzdeki durumunu anlattı. İşte o röportaj..

Engin Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Üzeyir Engin tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt, Fatih Mahallesi, 939.Sokak, C-2 Blok Apartmanı'nda kuruldu.

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.

Engin Berk Demir İnşaat’ın Pazarlama Direktörü oldu!

Demir İnşaat’ın Pazarlama Direktörlüğü görevine Engin Berk atandı.Berk, iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarından da sorumlu olarak Genel Müdür’ e bağlı görev yapacak.

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Engin Bostan tarafından kuruldu. 


Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Armağanevler Mah.Narlı Sok. N.19/10...