04 / 05 / 2024

evora tuzla değerleme raporu

evora tuzla değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evora 1. Etap ve Evora 2. Etap projelerinin yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Evora İstanbul Tuzla değerleme raporunu açıkladı!

Emlak Konut GYO A.Ş, Tuzla'da yükselen Evora İstanbul projesinin değerleme raporunu açıkladı...

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Akfen GYO Esenyurt ve Tuzla Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Esenyurt Ibis ve Tuzla Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Evora Denizli 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Evora Denizli projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Evora İzmir yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Evora İzmir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Evora 2 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla 2. Etap 2. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Evora-2" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İŞ GYO Tuzla Meydan Çarşı 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 2 Parsel'de yer alan 39 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İŞ GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Tuzla parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Tuzla İlçesinde yer alan parseller için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

İş GYO'nun Tuzla değerleme raporu! 

İş GYO, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 17 pafta, 6408 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO Tuzla arsası değerleme raporu!

Körfez GYO'nun Emlak Konut GYO A.Ş ihalesinden alınan Tuzla İçmeler arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 2 parselde yer alan 39 adet bağımsız bölüme ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 parselde yer alan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

evora tuzla değerleme raporu Haberi

evora tuzla değerleme raporu

Emlak konut tarafından yapılan açıklama şöyle;


Mülkiyeti Şirketimize ait ve Teknik Yapı Teknik Yapılar San. Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan "Tuzla 2. Etap 1. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Evora İstanbul 1. Bölge"  ve Tuzla 2. Etap 2. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Evora İstanbul 2. Bölge" projesi için hazırlatılan 2013 Yıl sonu  Gayrimenkul Değerleme Raporları  Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak ekte yer almaktadır.


Evora 1. Etap değerleme raporu için tıklayın


Evora 2. Etap değerleme raporu için