18 / 05 / 2024

evra group kurtköy projesi

evra group kurtköy projesi

Anadolu Yakası’ nın ilk oto AVM’ si Oto World Asya' yı kuran ve Kurtköy'deki projeleriyle dikkat çeken Evra Group, bölgede yeni bir site yapımı hazırlığında...

Kurtköy İmga Portall teslim tarihi!

Ön satış dönemi başlayan Kurtköy İmga Portall projesi metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Proje İmga Group imzası taşıyor..

Betül Akyürek Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü oldu!

Daha önce birçok büyük projede satış müdürlüğü yapan Betül Akyürek Evra Group ve Has Yapı ortaklığı bünyesine Projeler Satış Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

Kurtköy İmga Group Evleri!

Kurtköy İmga Group Evleri 'nde satışların Eylül - Ekim ayların başlaması öngörülüyor. Toplam inşaat alanı 92 bin 618 metrekare olarak belirlenen proje TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın konumda bulunuyor.

Kurtköy İmga Group Projesi iletişim!

Kurtköy İmga Group Projesi iletişim için 0216 463 38 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknopark'a 800 metre uzaklıkta bulunan proje 92 bin 618 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi 4 blok halinde inşa edilecek. Karma proje olarak hayata geçirilecek proje 92 bin 618 metrekarelik inşaat alanına sahip. Peki İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi!

Konut, ofis, dükkan ve otelden oluşan İmga Group Kurtköy Projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın konumda olan projenin Eylül - Ekim aylarında satışa çıkması öngörülüyor.

İmga Group Kurtköy'de yeni proje inşa edecek!

İmga Group Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında Kurtköy projesini inşa edecek. 4 blok halinde yükselecek projede satışların Eylül - Ekim aylarında başlaması planlanıyor.

Evra Group Statü Park'ı Eylül'de teslim edecek!

Evra Group Pendik merkezde yükselen StatüPark Pendik Projesi'ni tamamladı. 2 blok içinde 218 daire olarak inşa edilen projede son düzlüğe gelindi. StatüPark Eylül ayında sahipleri ile buluşacak...

Kurtköy Evra Life'ta metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Kurtköy'de yer alan ve 157 daire ile 13 dükkandan oluşan Evra Life projesinin temelleri atıldı. Bölgenin kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran projenin metrekare birim fiyatları 2 bin 500-3 bin 500 TL olarak belirlendi.

Kurtköy Evra Life'ta hafriyat çalışmaları başladı!

Evra Group yeni bir sitenin inşaatına başladı. Yine Kurtköy'de yer alan ve 157 daire ile 13 dükkandan oluşan Evra Life projesinin temelleri Mart ayı içinde Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in katılımıyla atıldı.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Yaklaşık 25 yıldır Pendik ve çevresinde projeler geliştirerek bölgenin gelişimine katkıda bulunan Has ve de Evra Group Şirketleri, ilçenin spor takımına da sponsorluk desteği sağlıyor.

Kurtköy Evra Life Aralık 2015'te teslim edilecek!

Evra Group, yeni bir site yapımı hazırlığında. Anadolu Yakası Kurtköy'de kurulacak ve 174 daire ile 13 dükkandan oluşacak Evra Life projesinin startı şubat ayı içinde verilecek

evra group kurtköy projesi Haberi

evra group kurtköy projesi


Anadolu Yakası’nın ilk oto AVM’si Oto World Asya'yı kuran ve Kurtköy'deki projeleriyle dikkat çeken Evra Group, bölgede yeni bir site yapımı hazırlığında.


Yine Kurtköy’de kurulacak ve 174 daireyle 13 dükkandan oluşacak Evra Life projesinin Aralık 2015’te teslim edilmesi planlanıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşacak proje, Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığıyla da dikkat...