04 / 05 / 2024

evre gedizler Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası

evre gedizler Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Türkiye genelinde 130 memur alınacak! Başvurular başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye geneli olmak üzere 130 memur alımı yapacağını açıkladı. İşte ilanın detayları...

Türkiye Çevre Ajansı kuruluyor! Belediyelerin yetkileri değişecek!

AKP milletvekilleri tarafından hazırlanan 39 maddelik yeni torba kanun teklifi ile çevreyi korumak ve geri dönüşümlü malzemelerde “depozito yönetim sistemini” oluşturmak amacıyla Türkiye Çevre Ajansı kurulacak...

CHP'den Türkiye Çevre Ajansı'nı kuran kanun hakkında açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında açıklama yaptı.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

2050'de Türkiye'nin yüzde 95'i şehirlerde yaşayacak!

ehircilik Şurası'nın Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, 2017 itibarıyla şehirleşme oranının yüzde 88'e ulaştığını ve 2050'de Türkiye'nin yüzde 95'inin şehirlerde yaşayacağını söyledi.

Türkiye'de inşaat sektörü gelecekte çok canlı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, MÜSİAD İnşaat Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Temalı Türkiye İstişare Toplantısı'nda, Türkiye'de gelecekte inşaat sektörünün çok canlı olacağını herkesin bildiğini ifade etti.

Türkiye'de 33 bin personel kentsel dönüşüm için çalışıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Çevre konusunda Türkiye, birçok gelişmiş Avrupa, Batı ülkelerinin çok daha ötesinde sorumluluklar taşıyan ve sorumluluklar üstlenmiş bir ülkedir" dedi.

MİNT Çağlayan Türkiye'de EDGE'e başvuran ilk konut projesi oldu!

MİNT Çağlayan projesi ile 'EDGE’ sertifikasına başvuran ilk proje olma özelliğini taşıyor. Enerji verimliliği ve çevre duyarlılığıyla Türkiye’de ilk olmayı başardı.

Türkiye'de her yıl 500 bin konut yenilenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:"Başbakanımızın kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için talimatı var. Meclis, çalışma ortamı içinde fırsat bulabilirse, onları yerine getirdiğimizde Türkiye'de her yıl en az 500 bin konutun değişebileceği bir ortam doğacak" dedi.

Levent Pelesen: Türkiye’de tüm binalar çevre dostu bir yapıya kavuşmalı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’deki binaların tümünün, daha az enerji harcayıp fosil yakıt tüketimini azaltan ısı yalıtımlı, çevre dostu bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

Türkiye'de kentsel dönüşüm acilen lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Aydınlıkevler Semt Çarşısı'ndaki açılış töreninde ''Türkiye'de kentsel dönüşümün acilen birçok yerde yapılması lazım'' dedi.

Türkiye Çevre Durum Raporu yayımlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye'de çevrenin mevcut durumunun ortaya konulması ve sorunlara yönelik erken uyarı olması amacıyla dört yılda bir hazırlanan "Türkiye Çevre Durum Raporu"nu yayımladı.

evre gedizler Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası Haberi

evre gedizler Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası

Gedizler Yapı Evre-2’de inşaat tamamlanmış olup yaşam başladı. HEMEN TAPU-HEMEN YAŞAM sloganı ile satışa çıkan Evre-2’de yüzde 10 indirim 120 ay vade ve yüzde  0.98 faiz avantaj fırsatından yararlanmak için acele edin . Kampanya sınırlı sayıda daire ve sınırlı süre için geçerli olacak.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Anadolu Yakasının en iyi site yaşam projesi olan Gedizler Yapı EVRE-2, 28 bin 500 metrekare arazi üzerinde 378 daireden meydana geliyor. Yüksek inşaat kalitesi, fonksiyonel yaşam çözümleri ile Gedizler Evre projesi bölgenin en çok tercih edilen, İstanbul’un yeni merkezi Sancaktepe’nin de en nezih projesi.

Gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajları ile dikkati çeken Gedizler 2. Evre gelişen şehir yaşamında oyun alanı bulamayan çocuklar ve gençler için planlanmış bir proje.

Böylece yeni...