15 / 05 / 2024

Evre İnşaat adres

Evre İnşaat adres

Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Bakırtaş, Ömer Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Kurt ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu. 

İntegral Çevre İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Çevre İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Raif Öztürk, Sare Öztürk ve Davut Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ess Çevre İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Çevre İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Oğuz Kaan Yıldırım tarafından kuruldu.

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında kuruldu.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi!

İşyeri ya da bir meskenden taşındığınızı düşünelim. Emlak ve çevre temizlik vergisi taşınmaz halinde olur? Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır?

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Mukip Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu.

Evre İnşaat adres Haberi

Evre İnşaat adres

Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Bakırtaş, Ömer Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Evre İnşaat Gıda Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları...