04 / 08 / 2024

evren gökçöl kimdir

evren gökçöl kimdir

Bir inşaat firmasının finans ve satış koordinatörü Evren Gökçöl, İzmir’deki Menemen bölgesinde nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini ve 396 konuttan oluşan Kuzey Şehir projesine devam ettiklerini söyledi.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

İzmir Kuzeyşehir'de daire fiyatları 265 bin TL'den başlıyor!

Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçöl, Menemen'in nitelikli konut ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler ürettiklerini belirtti. Gökçöl, Kuzeyşehir projesiyle toplam 396 konutun yapımına başladıklarını belirtti.

İzmir'in Kuzey aksı giderek değerleniyor!

Bir inşaat firmasının finans ve satış koordinatörü Evren Gökçöl, İzmir’deki Menemen bölgesinde nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini ve 396 konuttan oluşan Kuzey Şehir projesine devam ettiklerini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

evren gökçöl kimdir Haberi

evren gökçöl kimdir

İzmir'deki bir inşaat firmasının finans ve satış koordinatörü Evren Gökçöl, İzmir'in Kuzey aksının giderek değerlendiğini belirterek, yeni konut projelerinin de buna paralel olarak Menemen'de kümelendiğini söyledi. Eğitim, ticaret ve sanayi projelerinin giderek yoğunlaştığı Menemen bölgesinde nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini kaydeden Gökçöl, Kuzeyşehir projesiyle toplam 396 konutun yapımına başladıklarını dile getirdi. Kuzeyşehir projesinin, Menemen Atatürk Mahallesinde 30 bin metrekare alan üzerinde yapımının sürdüğünü ifade eden Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçöl, projenin gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısından şimdiden yoğun ilgi gördüğünü kaydetti.


Fiyatlar ne kadar?

Kaliteli konutlarda yaşamanın herkesin hakkı olduğunu dile getiren Evren Gökçöl, "Benzerlerine göre çok uygun maliyette ve yüksek kalitedeki konutları, hem ferah hem de kullanışlı olarak tasarladık. Toplam...