28 / 04 / 2024

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 



Dr. Süleyman Kılınç, Beyin ve Sinir Cerrahıdır. Adıyaman Tabipler Odası başkanlığı görevini üstlenmiştir. 24 Haziran Genel Seçimlerinde Op. Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti'den Adıyaman milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı. 

Kılınç, 11 yıldır Adıyaman Devlet Hastanesi'nde Beyin Cerrahisi uzmanı olarak görev yapıyor.

Dr. Süleyman Kılınç, hizmet için aday adayı olduğunu belirtirken şu açıklamalarda bulunmuştu: "Bilindiği üzere ülkemizde demokratik ve özgürlükçü bir anayasanın acilen yürürlüğe girmesine katkıda bulunmak gerekmektedir. Bu yüzden beyinleri ve vicdanları özgürlükten yana olan insanların bu sürece katkı sunmaları bir görev aynı zamanda bir zorunluluktur görüşündeyim. Sürece katkı sunabilecek kapasiteye sahip insanların herhangi bir ciddi gerekçeleri olmadığı takdirde görev sorumluluğundan kaçmaları vebaldir. Özelde ilimizin genelde ülkemizin temel sorunlarını biliyoruz. Sorunlarımıza çözüm bulabilmek adına, inancıma, kültürüme, dünya görüşlerime en yakın bulduğum AK Parti'den aday adaylığı başvurumu yaptım. Hayırlı olmasını dilerim."

 


Geri Dön