14 / 05 / 2024

Süleyman Kılınç  Adıyaman Belediye Başkanlığı

Süleyman Kılınç  Adıyaman Belediye Başkanlığı

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

1915 Çanakkale Köprüsü Projesi "Yılın Projesi" olarak seçildi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Söz konusu ödülle beraber 1915 Çanakkale Köprüsü, bu sene ENR'den2i farklı ödül kazandı ve toplamda 24 ulusal ve uluslararası saygın ödülün sahibi oldu." diye konuştu. İşte haberin ayrıntıları...

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu! 1 doları bile olanlar kül kesildi! Doları olanlar hemen toplansın!

Dolar değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu. 1 doları bile olanlar bu rakam karşısında kül kesti. Doları olanlar hemen toplansın.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Süleyman Kılınç  Adıyaman Belediye Başkanlığı Haberi

Süleyman Kılınç  Adıyaman Belediye Başkanlığı

Dr. Süleyman Kılınç, Beyin ve Sinir Cerrahıdır. Adıyaman Tabipler Odası başkanlığı görevini üstlenmiştir. 24 Haziran Genel Seçimlerinde Op. Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti'den Adıyaman milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı. 

Kılınç, 11 yıldır Adıyaman Devlet Hastanesi'nde Beyin Cerrahisi uzmanı olarak görev yapıyor.

Dr. Süleyman Kılınç, hizmet için aday adayı olduğunu belirtirken şu açıklamalarda bulunmuştu: "Bilindiği üzere ülkemizde demokratik ve özgürlükçü bir anayasanın acilen yürürlüğe girmesine katkıda bulunmak gerekmektedir. Bu yüzden beyinleri ve vicdanları özgürlükten yana olan insanların bu sürece katkı sunmaları bir görev aynı zamanda bir zorunluluktur görüşündeyim. Sürece katkı sunabilecek kapasiteye sahip insanların herhangi bir ciddi gerekçeleri olmadığı takdirde görev sorumluluğundan kaçmaları vebaldir. Özelde ilimizin genelde ülkemizin temel sorunlarını biliyoruz. Sorunlarımıza çözüm bulabilmek adına, inancıma, kültürüme, dünya görüşlerime en yakın bulduğum...