08 / 05 / 2024

Evren Tüfekçi kimdir

Evren Tüfekçi kimdir

Eva Gayrimenkul Değerleme Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Tüfekçi, yatırımcıların düzenli gelir elde edebilecekleri yurt yatırımlarına yöneldiklerini söylüyor...

Gayrimenkul yatırımcıları yurt yatırımına yöneliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Evren Tüfekçi, düzenli gelir arayışındaki gayrimenkul yatırımcısının yurt yatırımına yöneldiğini söyledi.

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Osman Sünnetçi kimdir?

KİPTAŞ'ta uygulamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olan Osman Sünnetçi kimdir? Osman Sünnetçi daha önce nerelerde çalıştı?

Gayrimenkul yatırımcıları yurt yatırımına yöneliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Evren Tüfekçi, düzenli gelir arayışındaki gayrimenkul yatırımcısının yurt yatırımına yöneldiğini söyledi.

İmar barışında beyan edilen alanın tespitine dikkat!

İmar Barışı ile ilgili olarak da çalışmalar yürüten EVA Gayrimenkul Değerleme‘nin Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Evren Tüfekçi, uygulamanın içeriği, yararları, başvuru sistemi ve başvuruda yaşanan çeşitli sorunlar hakkında açıklamalar yaptı.

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Tülin Gazi kimdir?

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı olarak seçilen Tülin Gazi kimdir? Tülin Gazi, hangi işlere imza attı?

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ek olarak yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi tamamlandı. Hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Evren Tüfekçi kimdir Haberi

Evren Tüfekçi kimdir

Türkiye'de öğrenci yurdu ihtiyacı artarken yurt yatırımları da hızlanıyor. Eva Gayrimenkul'un araştırmasına göre, İstanbul'da yurt ihtiyacının en fazla olduğu ilçeler Fatih, Kadıköy ve Küçükçekmece. 

Ekonomist’te yer alan habere göre; Eva Gayrimenkul Değerleme Proje Değerleme ve Danışmanlık Departmanı Kıdemli Müdürü Evren Tüfekçi, yatırımcıların düzenli gelir elde edebilecekleri yurt yatırımlarına yöneldiklerini söylüyor.

Tüfekçi, boş kalmış veya istenen gelirin elde edilemediği binaların yurda dönüştürüldüğünü...