02 / 05 / 2024

evren tuğsuz

evren tuğsuz

Turizmde Gaziantep' in ufkunun açık olduğunu söyleyen Turizmci Evren Tuğsuz "Açılan kongre merkezleri Gaziantep' in ileride kongre turizmi açısından iyi bir alternatif olacağının göstergesi" dedi.

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 17 milyon 182 bin 900 TL sermaye bedeli ile Mahmut Alper Tuğsuz ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    

Piyasa uzmanı Evren Devrim Zelyut'tan ''Altın ve dolardan kötü haberler vereceğim'' açıklaması yapıldı. Yeni zam dalgası, yeni vergi dalgasının olacağını söyleyen Zelyut, dolar ve altın için çok kesin konuştu.

Durusupark Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Durusupark Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Yılmaz, Arcan Özcan, Şahin Atila Özcan ve Mahmut Alper Tuğsuz ortaklığında kuruldu.

Konut kredi faizlerinde devrim!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, "Uzun zamandır durgunluk yaşanan konut sektörü için çok önemli bir gelişme oldu. Ekonomide oluşan olumlu hava bankaların aldığı faiz indirimi kararlarıyla daha da iyi bir noktaya taşındı ve moraller düzelmeye başladı" dedi...

Mahmut Alper Tuğsuz: Konutta seneye arz açığı olacak!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuğsuz, İstanbul’da 222 bin konut stoku kaldığına dikkat çekerek, “Enflasyon ve faizlerdeki düşme trendiyle birlikte bu en fazla bir yıllık stok demek. Bu yıl yeni projelere başlanmadığı takdirde gelecek yıl arz açığı yaşanacak" dedi...

Konutta faizler dengeleniyor!

Cathay Group’un patronu Mahmut Alper Tuğsuz, 35 ülkeye ev sattıklarını ifade ederek, “Son satışımızı 8.500 kilometre öteye yaptık. Japonya dahil projelerimize dünyanın dört yanından talep gelmeye devam ediyor” diye açıklama yaptı. 

Emlak Katılım Bankası’nın faizlere olumlu etkisi olacak!

Nivo markalı projeleriyle dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, yaptığı açıklamada, Emlak Katılım Bankası’nın sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle olduğunu söyledi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Yabancıya gayrimenkul satışı, sektörü hareketlendirecek!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz yaptığı açıklamada “Yabancı bankalar Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını mortgage sistemine dahil ederlerse 2019 yılı satışları rekor seviyede geçer” dedi.

İstanbul'da arsa maliyetleri yükseldi!

Gayrimenkul geliştirme şirketi Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, şirketlerin konut maliyetlerinin yarısından fazlasının arsaya harcanmasının sağlıksız bir durum olduğunu açıkladı. 

Gayrimenkulde küresel piyasalara açılma zamanı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları İstanbul’da gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda buluştu. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, gayrimenkulde küresel piyasalara açılmanın tam zamanı olduğunu söyledi..

Evren Tuğsuz: Gaziantep'te kongre turizmi geliştirilmeli!

Turizmde Gaziantep' in ufkunun açık olduğunu söyleyen Turizmci Evren Tuğsuz "Açılan kongre merkezleri Gaziantep' in ileride kongre turizmi açısından iyi bir alternatif olacağının göstergesi" dedi.

evren tuğsuz Haberi

evren tuğsuz

Turizmci Evren Tuğsuz Gaziantep'in nüfus olarak son yıllarda ciddi bir artışın gözlendiğini belirterek, "Organize sanayinin büyümesinin iş imkânlarını arttırdığını ve yeni otellerin açılması ile arz talebi de beraberinde getirdiğini söyledi.

Gaziantep'in gerek mutfağı gerek müze ve çarşısı ile kültür turlarının da duraklarından biri olduğunu söyleyen Tuğsuz şöyle devam etti: "Şu aşamada açılan tesisler yeterli. Daha fazlasını kaldıracak bir potansiyel önümüzdeki 5 sene içinde görmüyorum. Zira Gaziantep'te sezon belli, ilkbahar ve sonbaharda yoğunluk oluyor, yaz aylan iklim dolayısı ile tamamen boş geçiyor diyebiliriz. Bu da yıllık doluluk ve ortalama fiyatları etkiliyor. Gaziantep'te kongre turizminin geliştirilmesi gerekiyor. Bunun başarılması halinde kentte birçok sektör olumlu etkilenecek ve geri dönüşü önemli bir katma değer olacaktır. Son yıllarda yapılan çalışmalar şehrin vitrini açısından çok başarılı...