29 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    

Piyasa uzmanı Evren Devrim Zelyut'tan ''Altın ve dolardan kötü haberler vereceğim'' açıklaması yapıldı. Yeni zam dalgası, yeni vergi dalgasının olacağını söyleyen Zelyut, dolar ve altın için çok kesin konuştu.



Altın, metal veya meta rolünün yanı sıra , insan ırkının bildiği en eski mübadele araçlarından biridir . Aslında altının hem emtia hem de para birimi olarak ikili bir rolü vardır. Altının inanılmaz özellikleri vardır; bir metal olarak yumuşak, yoğun, parlak, parlak, sünek ve dövülebilir.

Altın ve ABD Doları

Bugün, hükümetler bu sarı metali stoklarken, hiçbiri onu kağıt paralarını desteklemek için kullanmıyor. Altın genellikle ABD doları cinsinden ifade edilir.

 Bu nedenle, altın fiyatı ile dolar arasında bir ilişki vardır, öyle ki, doların değeri yükselip alçaldıkça altın fiyatları üzerinde bir etki olabilir.

ABD dolarının değeri ile altın arasındaki ilişki önemli olmakla birlikte, değerli metalin fiyatını etkileyen tek faktör dolar değildir. Hem altının hem de doların değerini etkileyen diğer faktörler faiz oranları, enflasyon, para politikası ve arz ve taleptir.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    
Ekonominin uzman ismi Evren Devrim Zelyut, ABD Merkez Bankası'nın (FED) 2-3 Mayıs tarihlerinde olacak toplantısı evveli dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan dolar ve altın ücretleriyle alakalı açıklamalar yaptı.

 "Altın rezervlerimiz alarm veriyor" diyen Zelyut, ABD Merkez Bankası Fed'den gelecek mesajların ekonomiyi nasıl tesiri altına alacağını anlattı. 

''Altın ve dolardan kötü haberlerim olacak" diyen Evren Devrim Zelyut, cebimize zararı olacak sorunlar olduğunu söyledi. Zelyut son videosunda şunları kaydetti:

"Mevduatın beşte biri kur korumalıda bu çılgın bir rakam. Kur 1 TL yukarı gittiği zaman bütçenin üstüne ilave yükler binecek. Bütçe dediğimiz biziz. 22,5 olsa kur 8-9 milyar dolar yük biniyor. Kaosa götürecek taraf şu.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!  


Geri Dön