30 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist elinde altın olanları uyardı: Altın fiyatları o tarihte yerle bir olacak!

Ünlü ekonomist elinde altın olanları uyardı: Altın fiyatları o tarihte yerle bir olacak!

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar altındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken ünlü ekonomist  Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcıların hiç beklemediği korkutan açıklama geldi. Altın fiyatları o tarihte bir anda yerle bir olacak...



Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar, küresel piyasaları etkileyerek altın fiyatlarının yüksemesini sağladı. Altındaki yükseliş devam ederken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi, altın fiyatları ne olacak?''sorularının ynaıtlarını araştırmaya başladı. Altındaki yükseli devam ederken ünlü ekonomist  Evren Devrim Zelyut elinde altın olanları uyararak bir anda düşeceğini söyledi.

Ünlü ekonomist elinde altın olanları uyardı: Altın fiyatları o tarihte yerle bir olacak!

ALTINDA SON DURUM!

Altın yükseliş trendine devam ediyor. İsrail Filistin gerginliği yatırımcıların altına olan talebini artırdı. Ons altın 22 Ekim pazar günü 1981 dolar oldu. Aynı dakikalarda gram altın 1863 TL olurken, çeyrek altın 3043 TL'ye, yarım altın 6086 TL, tam altın 12,121 TL, Ata altın 12,441 TL, Atabeşli altın 61,106 TL, gremse altın ise 30,242 TL'ye yükseldi. 

Ünlü ekonomist elinde altın olanları uyardı: Altın fiyatları o tarihte yerle bir olacak!

ALTIN O TARİHTE YERLE BİR OLACAK!

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, altın fiyatlarına dair elinde altın olanları uyardı. Zelyurt Orta Doğu'da yaşanan gerilim, altın fiyatlarına yansıması kaçınılmaz bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.

İnsanların, savaş koşullarının genişlemesinden endişe duyarak 'güvenli liman' olarak gördükleri altına yöneldiklerini belirten Zelyurt '' Geçmişte savaş dönemlerinde kağıt para değer kaybettiği birçok örnekle kanıtlandı. Bu nedenle insanlar altına güveniyorlar. Ancak unutmamız gereken bir şey var: Orta Doğu'da yaşanan savaş büyük devletler arasında genişlemeyecektir'' dedi.

Zlyurt altın fiyatlarının yükseleceğine diar düşüncelerini açıklarken,  ABD Merkez Bankası'nın enflasyonla mücadele kararlılığına da dikkat çekti.

Son iş gücü verilerinin güçlü olduğuna işaret eden Zelyurt bu durumun ABD Merkez Bankası'nı faiz artırma konusunda motive edeceğini söyledi.

Zelyurt bu nedenle, Orta Doğu'daki gerginliklerin nasıl sonuçlanacağının netleşmesi ile altın fiyatlarında ani bir düşüş yaşanabileceğinm altını çizdi.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altında son durum: 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

 


Geri Dön