05 / 05 / 2024

Evren Yiğit Mimarlık projeleri

Evren Yiğit Mimarlık projeleri

2005'te eğitim hayatından kıra süre sonra, büyük bir cesaret örneği göstererek kurduğu firmasını Türkiye'nin en çok tercih edilen mimarlık ofisine dönüştüren Yüksek Mimar Evren Yiğit, bir kadının iş dünyasında neleri başarabileceğini gösteren sembol isimlerden biri olmayı başardı...

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Uçar tarafından kuruldu.

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Mimarlık Restorasyon Arkeoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Alen Maşalı, Evren Yıldız ve Harice Kübra Düzgün ortaklığında kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengisu İlksoy, Mert Çelebi, Nazlı Ece Ünsal, Yiğitcan Ülkücü tarafından kuruldu.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Graph Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Graph Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Evren Kanatlı tarafından kuruldu.

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Sel ve Muhammet Raşit Güngör ortaklığında kuruldu.

Evren Yiğit Mimarlık projeleri Haberi

Evren Yiğit Mimarlık projeleri

Sıfırdan başladığı iş hayatına genç girişimcilere örnek olacak bir başarı öyküsüne imza atan, Evren Yiğit Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Evren YİĞİT, yurt içi ve yurt dışında hayata geçirdiği projelerle konsept projelerin ilk tercih edilen markası oldu.

Sektörün gelişimi adına çeşitli sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler ile gönüllü çalışmalar yürüten Yiğit, Sektörüyle ilgili gelişmeleri yakından takip ederek teknoloji ve mimarlığın bir bütün olduğun altını çizdi.

Milliyet, Çok yakında açacakları, Avrupa ve Ortadoğu ofisleriyle yurt dışındaki projelere daha da ağırlık verecek olan Yüksek Mimar Evren Yiğit’le her geçen gün dünyada daha da ağırlığını hissettiren Türk mimarlık sektörünü ve başarılarını konuştu.

Evren Hanım, Türk mimarlık sektörü ve kentleşme Avrupa’ya kıyasla ne durumda?

Bu ayrımı aslında çok doğru bulmuyorum. Sektörümüzde Avrupa’da da kötü örnekler var ülkemizde de....