28 / 04 / 2024

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.



Avrupa'daki enerji krizi ve faturalara gelen astronomik zamlar sonrasında tüketimi kısmak için vatandaşlarına tasarruf önerilerinde bulunan ve günlük yaşamda bir takım tedbirleri zorunlu hale getiren Almanya'da ucuzluk marketi Lidl Türkiye tatili satmaya başladı. Uçak biletleri dahil 22 günlük tatilin bedeli 599 euro. Sosyal medyada çok konuşulan bu kampanyanın ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan ilginç bir iddia geldi.

Rus doğal gaz şirketi Gazprom'un Avrupa'ya gaz akışını sağlayan Kuzey Akım boru hattından doğalgaz sevkiyatının belirsiz bir süreliğine durdurduğunu açıklamasının ardından Avrupa Birliği'nde başlayan panik havasını değerlendiren Bulut, gazı kesilen Avrupalıların kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia etti. CB Danışmanı Yiğit Bulut, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İlahi Adalet! Gazı kesilen AB vatandaşlarından en az 1 milyonu bu kışı Türkiye’de geçirmek için harekete geçti. Malınızı ucuza kaptırmayın. Muhtaçlar!" ifadesini kullandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön